Nem az zavaró, hogy a jobboldal megpróbálja úgy bemutatni a Heineken ellenes hadjáratot, mint a vörös csillag elleni hirtelen kiállást, amit az antikommunista fideszes elvtársak követelnek a szabadság jegyében, hanem hogy teljesen hülyének néznek minket. Egy piaci szereplőt akarnak versenybe hozni a másikkal szemben, és nem riadnak vissza az indirekt piacbefolyásolástól sem. Bayer Zsolt a Magyar Időkben megjelent publicisztikájában arról értekezik, hogy mennyire szörnyű volt a butugicsagi haláltábor, ahol csak egy konzervdoboz jelöli a gyalulatlan fakereszt tetején az azonosítószámát az elhunytnak. Ír még a különféle kivégzési, kínzási módszerekről is, többek között a komarkiról, vagyis a cölöphöz kötözésről napokig, miközben az áldozatot a szúnyogok csípik halálra

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ez a szarosszájú felúlmúlja Goebbels-t is. Persze az annyival volt különb ennél a gerinctelen meztelencsigánál, hogy csak egy eszmét és gazdát szolgált. Ez a hazátlan-nemzettelen-nemtelen hányadikat is?
RonaGyuri
Viszonzás, avagy a lovag-keresztes is megszólalt

Mily meglepetés nincs benne semmi meglepetés

A párt központ napilapja „VÖRÖS CSILLAG” címmel adja közre Bayer hozzászólását a Heineken témához. Az irkodmányt ezekkel a szavakkal tukmálják a főoldalon: „A hollandok sem örülnének, ha egy magyar vállalkozó odamenne, és sört készítene náluk egy mívesen megrajzolt nyilas- vagy horogkereszttel a címkéjén.”!
Nem, nem tetszenek tévedni a párt 5számú tagkönyve büszke (s a párt is büszke rá) tulajdonosa úgy gondolja, hogy a nyilas kereszt hasonló szerepet játszik a magyar néplélekben mind a Heineken vörös-csillaga a hollandokéban! =))
Cefi
Ez a szarosszájú felúlmúlja Goebbels-t is. Persze az annyival volt különb ennél a gerinctelen meztelencsigánál, hogy csak egy eszmét és gazdát szolgált. Ez a hazátlan-nemzettelen-nemtelen hányadikat is?
Aki Én
@Cefi: Totál komolyan gondolom, hogy ez az alak beteg.
aremy
@Aki Én: nem beteg eccerűen csak nemzetes nácivá nőtte ki magát!
kiscsillag66
Ez az egész Heineken csillagügy nevetséges. Az egész világ röhög rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.