Folytatódik a romániai magyarság identitásának megőrzését és az oktatásfejlesztést segítő programok megvalósítása - állapodott meg egymással Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke Budapesten, a Fidesz székházában folytatott csütörtöki egyeztetésükön. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár az MTI-nek elmondta: Kelemen Hunor tájékoztatta a Fidesz elnökét a marosvásárhelyi római katolikus iskola helyzetéről, és megtárgyalták, hogy Magyarország milyen segítséget tud nyújtani az ügy megnyugtató rendezéséhez. A két pártelnök megbeszélésén szó volt a magyar-román kétoldalú kapcsolatok normalizálásának lehetőségeiről is.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
De miéééért őket???
A magyarországi magyarság még mindig le van sz@rva?
quadrocopter
Mesél a "Győri Gábor" fedőnevű hazaáruló! nagy lófaszt identitásmegőórzés - választási osztogatás, te patkány és nem pártpénzből, te tetű!
lenn
1920
Szerintem ez régen volt.
De ez hagyján, az igazi kérdés, hogy MIÉRT NEM AKARNAK A ROMÁNIÁBAN ÉLŐ MAGYAROK HAZATÉRNI, ÉS MAGYARORSZÁGON MAGYARNAK LENNI?

Ja, hogy nekik annyira nem is fontos?
A székely úgy nem magyar, ahogy a katalán nem spanyol.
Vágod, geci!?
Ők kint, nem Magyarországot építik, hanem Romániát, ez meg van neked buta magyarkodó?.
F_Viktor
Nem emlekszek, hogy errol megkerdezte volna a ge@i a Zembereket.
Ha nem ok, a valasztok, akkor ki hatalmazta fel, hogy a magyar adofizetok verejtekkel megkeresett penzet a hatarokon tul osztogassa szet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.