2010-ben egyetlen cége volt, most 100 fölötti. De nem a tehetségének köszönheti, hanem valami egészen másnak. A felcsúti polgármester hirtelen jött hatalmas vagyonából vajon juttat-e valamit Orbán Viktornak, avagy a hozzá közel állóknak? – teszi fel a kérdést a Magyar Narancs legfrissebb száma. Avagy hogyan lesz egy félanalfabéta gázszerelőből pár év alatt multimilliárdos a miniszterelnök közelében. A lap emlékeztet: míg 2010-ben csak egyetlen cég tartozott Mészáros Lőrinchez, ma már ez a szám meghaladja a százat, sőt, ha családtagjainak és Csík Zoltánnak, Mészáros fő “intézőemberének” az érdekeltségeit is beleszámoljuk, akkor 120 cég felett jár. Mészáros az egyik leggazdagabb magyar, vállalatbirodalmának értéke majdnem eléri a 80 milliárd forintot.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Mert szép, okos, művelt, nem politizál, tehetséges.
És mert persze flexxel sem lehetne levágni orbán fonnyadt répájáról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Mert szép, okos, művelt, nem politizál, tehetséges.
És mert persze flexxel sem lehetne levágni orbán fonnyadt répájáról.
quadrocopter
A szutyok Orbán-bűnöző tapintatosan a háttérben maradt, nevén van egy, azaz egy darab szaros gatya, 2.db. nyakkendő ( az igazit még fonják!) 3.db. hízottdisznó-öltöny, 10 pár focicsuka és 2 pár félcipő.
Itt tart a "Győri Gábor" fedőnevű hazaáruló vagyonleltára! Papíron!
lampa laz
Bemegyek a földhivatalba és kikérem az ingatlanom adatait, h még a nevemen van-e.
Perwool
Orbán egy kispályás gazdasági bűnöző!
Viszont abban nagyon profi!
A legfontosabb, hogy a bíróságokat és az ügyészséget, NAV-ot saját kézben tartja.
Na innentől kezdve nincs az a lopás ami bűncselekmény lenne.És mindezt a maffiatevékenységet leöntötte "nemzetikeresztény" mázzal, hogy legyen tapsikolás is a lopásnak ...
Ki hiszi, hogy azért tőkésítette fel a "gázszerelőjét", a "saját lábon állókat", hogy nekünk jobb legyen?Persze vannak akik elhiszik azokat hívjuk Fidesz birkáknak.
Egy falusi gázszerelőnek összelapátolnának 25 milliárdos vagyont 5 év alatt ???
Miközben a m.e. barátja meg havi bruttó 1,7 millióból "csöveskedik" ???
Mészáros miből lett 2010 óta milliárdos, vissza vitte az üres üvegeket?
Orbánnak miért nincs vagyona? Elitta?
Mi a családbarátság, ha nem ez?
De eztán talán nem kell szegénynek máshonnét lopnia a fát...
Amúgy milyen érdekes, hogy a Orbán környékén mindenki iszonyat gazdag, feleségtől, apun át a haverokig, vőig, csak épp ő olyan csóró, hogy megesik rajta az ember szíve. Még egy ócska kocsija sincs.
Perwool
"A FIDESZ fennállása óta küzd a piacgazdaság minél szélesebb körű térhódításáért. Ahhoz azonban, a legnagyobb sajnálatunkra, nem vagyunk hajlandók asszisztálni, hogy néhány, a kormánypárt »húsosfazekához« közel álló hazai nagyvállalkozó az adófizetők pénzéből tollasodjon meg.”
(O.V. 1991. 11. 05.)
Perwool
@Horizont: Nézzük meg leltározzuk és dokumentáljuk a politikusok vagyonnyilatkozatát.
Ami nem szerepel a vagyonnyilatkozatban, azt pedig egyszerűen el kell venni, hiszen nem az övék.Semmi mellébeszélés, hanem mondja azt Orbán, hogy ennyim van és ebből vezesse le, hogy miből mit is fizetett!
Nem a szórakozására gondolok, hanem arra, hogy hogyan tudja a családját eltartani.
Perwool
@Horizont: Az látható, hogy a sík hülye gázszerelő egy elektromos kisautót sem tudna elvezetni, nemhogy 8-10 vállalkozást !
Az a pali kb Németh szilárd értelmi szintjén mozog
Addig egy senki volt amíg Orbán nem kezdte nyomatni neki az EU-s forrásokat.
2010 előtt miért nem tudta megvillantani tehetségét?
Meg van még pár ilyen köztörvényes bűnöző!
bakegya
ENNÉL SOKKAL TÖBBRŐL VAN SZÓ!!!-A XXI-sz legocsmányabb bűnszervezetét tartja fenn Magyarország KORMÁNYA.
nezelodo
Megy megint a szőrszálhasogatás! Hatvan pusztát egy jobb gazdára bízták, Orbán papa képtelen volt a jó gazda gondosságával vigyázni rá! Mindjárt az elején még azt az ósdi 19. századi, néhány ezer méter kovácsoltvas kerítést is ellopták egy éjszaka!! A Lölö, az igen, az ügyel a birtokra, még egy légy (drón) sem repülhet be!
Jaj az a gödör! Arról csak kb 8000 köbméter rekultivációs föld hiányzik a bányatörvény szerint! Nem, nem hordják vissza Kolontárról ahova eladták nekünk adófizetőknek, szembemenve a törvénnyel, majd jönnek az ügyvédek és elintézik, oszt jónapot. Lehet, hogy bányamúzeum lesz, mert az ritka kincs, akkor meg a rekultiváció sem kell, mert milyen bánya az amelyiken erdő van?! Hogy köhög a bányakapitányság? Majd az Ábel ad nekik fluimucilt, aztán elmúlik!
bakegya
@nezelodo: ritka és hiteles a szöveged:)))),kár hogy csakkk a tényeket soroltad fel...hát megadja a módját a vén győző ,a rétinégerek gyöngye-mint INGATLAN BAZÁROS KOMMUNISTA ERŐ-SZAKSZERVEZET!!!-már csakkk felsőházi kastélyokban hajlandó szarni a
magyarokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.