A HVG birtokába jutott egy hangfelvétel, amelyen Czerván György fideszes államtitkár korholja az azóta posztjáról eltávolított ifj. Bozsik Józsefet, a fogathajtók akkori szövetségi kapitányát. A szövetségi kapitánynak az volt a bűne, hogy egy interjúban elmondta: használhatatlan a Mészáros Lőrinc által épített szilvásváradi lovasközpont. „Szövetségi kapitány vagy, és a lovasszövetségnek a kormány adja a támogatást a működéséhez, ne vicceljünk már”, … „ezeket te hogy gondoltad?” … „arra kérnélek, hogy ezt ne csináld a jövőben, legalábbis, ha nem akarsz ebből problémát” – így fenyegetőzött a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára. Probléma pedig lett, hiszen ifj. Bozsik Józsefet azóta leváltották. A Demokratikus Koalíció azt követeli a fideszes Czerván Györgytől, hogy nyújtsa be a lemondását! Ha nem szereti azt hallgatni, hogy Orbán Viktor jobbzsebe még életében nem csinált meg normálisan egyetlen milliárdos beruházást sem, akkor ne a Magyar Államnak...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Mindig tanul az ember. Én azt hittem farzsebe.
Cicamama55
Kérdés, mitől használhatatlan? Rossz a tervezés, mert akkor ez a tervező bűne, vagy a kivitelező hibája miatt?! Nem szorul Mészáros Lőrinc az én védelmemre, de nagyon nem mindegy, mi a vitát kiváltó ok konkrétan. Mindentől függetlenül az események kimenetele viszont hűen tükrözi a Fidesz egyeduralmát!
Peller Anikó
@Cicamama55: Na most normális helyen azért van a főnök, hogy az olyan emberekkel vegye magát körül akik értenek hozzá, megkövetelje a szakirányú képesítést valamint felelősséggel biztosítsa a (jó) minőségi munkavégzést.

Ha a tervező rossz akkor ki kell rúgni, ha a kivitelező is rossz (persze, hogy rossz hiszen a jók már rég elmentek) akkor már a főnököt kell kirúgni.

Mondom normális helyen, nem nálunk.
kukac50
Tilos kritizálni a szar munkát! Valakinek az átadás előtt le kellett volna ellenőrizni,vagy átvenni aki felel a munkáért. Soltvadkerten is nagy ünnepléssel Bányai Gábor átadta az új utat,vagy útszakaszt, pár napra rá felmarták és új réteget terítettek rá. Senki nem felügyeli a munkát vagy annak részleteit? Akkor látják,hogy szar amikor már ünnepélyen átadták?
Borsodi
Mondj igazat betörik a fejed! Különben sem a munka elvégzése a lényeg ha nem az arra szánt pénz összeg elhappolása,ez mára már Mészárosnak mindennapos,de ebben Orbán veje is jeleskedik.Ez mára már megszokott dolog főleg ha fideszes a polgármester.még át sem adnak egy épületet már rossz.De átveszik mert osztódik a pénz,majd a hibákat a város gondnokság szép csendben ki javítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.