Két ellenzéki pólust kellene létrehozni juhász Péter elképzelése szerint. Az Együtt elnöke a Megbeszéljük vendége volt, aki egyebek mellett arról beszélt, hogy ennek egyik fele lehetne a Demokratikus Koalíció és a MSZP a másik pedig az új oldal, a 2010 után alakult pártokat tömörítő csoport, akiknek nem volt köze az ezt megelőző időszak politikai időszakhoz. Az utóbbi közé sorolta az Együttet, a PM-et, az LMP-t, Momát, a Momentumot, a Kétfarkú Kutyapártot, Gémesi György pártját, és Pukli István alakuló pártját. Ők létrehozhatnának egy új pólus listát és a másik oldalon pedig az MSZP és a DK állítana közös listát. A két ellenzéki pólus pedig koordinálná az egyéni jelöltek szintjét. Azt, hogy végül ki induljon, egy előválasztás keretében választanák ki. Így garantáltan megállítható a Fidesz többsége.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
öteletnek nem rossz... , de 2 percig sem fog működni
Béla333
A cikk folytatása:

"Tisztában van vele, hogy ennek ma kicsi esélye látszik, de szerinte a társadalmi érdek felül kell, hogy írja az összes párt önálló érdekét, mert ha nem ez következik be, akkor könnyen elképzelhető, hogy, akik elutasítják a 2010 előtti politikai szereplőket, kiesnek a parlamentből, a Fideszenk megint kétharmados többsége lesz és ellenzéknek meg ott maradnak a 2010 előtt regnáló pártok. "

Szép kilátások...
Béla333
Nekem tetszik Juhász ötlete: bíbelődjön az MSZP Gyurcsányékkal, a többiek meg lehetnének egy másik csapat. Én tudnék rájuk szavazni! Mármint az LMP, Együtt, Párbeszéd, Momentum, Kétfarkú Kutyások szövetségére! Bokrosék szerintem nem ide valók, mivel ők jobboldalinak vallják magukat, ugyanúgy mint Gémesi csapata is. Pukliékról nem tudok semmit!
papa.49
Sajna ez is csak az ábrándok szintjén működik, a valóságban ez soha nem lesz így!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.