Elsősöknek szóló kifestőkönyv jelent meg durva rajzokkal: miközben a szeretkező szülőket színezgetik a gyerekek, addig enyhén szólva is meghökkentő magyarázatokat kapnak arról, hogyan is szeretkezik apu és anyu. Nemcsak korai mindez egy hatévesnek, de bizarr is a szakember szerint. A kiadó azt írja, hogy a Nem a gólya... az egyik legkényesebb témába vág bele: hogyan is születik a gyerek. „Nem próbálunk mélyrehatóan elemezni, hanem játékosan, érdekesen, röviden, de mégis érthetően magyarázzuk ezt el ennek a korosztálynak.”Az érthető magyarázatból akkor nézzünk egy-két sort:„Ahhoz, hogy az apa és az anya magocskái találkozzanak, nagyon kell szeretniük egymást. Mikor nagyon-nagyok közel kerülnek egymáshoz, és csókolóznak, apa fütyije nagy lesz és megkeményedik. Anya pedig várja, hogy még közelebb kerüljenek egymáshoz” – így szól az egyik túlságosan egyértelmű ábra fölött a magyarázó szöveg. A feladat pedig, az hogy „színezd ki a rajzot, s beszélgessetek otthon róla a szüleiddel”.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
egy olyan prűd társadalomban, mint a magyar... bukásra ítélt örlet... persze nlcafé...
quadrocopter
Nem valószínű, hogy 6 éveseknek elő kéne fizetni a Hustlerre, vagy a Goldra!
Macskaszem
Nemhogy durva, hanem brutális, sőt pedofil dolog egy hatévest ezzel a témával zaklatni. Mért nem mindjárt pornót nézetnek velük. Megáll az ember esze.
wagabund
akarva-akaratlan hallom a 6-7 8 évesek beszélgetéseit, vidám nevetgélését, beszólásaikat...
...az a helyzet, hogy ők már mindent tudnak...na nem a "Nők védelmében"c. kiadványból, hanem a jutubról, és apuci számítógépéről...
...a legjobb az, amikor a hatéves egy barbibabát lóbálva magyarázza a nagyobbnak, mit- hol -hogyan kell nyalni...

asszem a felvilágosító könyvtől csak a tanítónéni fog pirulni.

hát ez van 2017-ben itt..
Cicamama55
Balognak mi a célja ezzel a minden oldalról elfuserált, eldeformált oktatással?! Azok az igazi, jó hazafiak, akik sok harcost szülnek a hazának?! Ez a fő cél? Láttam ezt a munkafüzetet... :((((
micfild
@wagabund: nos.. az én gyerekkoromban ami már eléggé régen volt - nem létezett még számitógép sem.. nemhogy net és hasonlók.
mégis tudtunk mindent... - hogy honnan.. hát.. ha valakinek volt idősebb tesója.. akkor az idősebb tesó felvilágosította a kicsit.. a kicsi pedig a társait.. a tudományával.
én romlott nőszemély voltam.. mert 12 évesen megtaláltam apám szexlapjait... véletlenül akadtam rá... pedig jól el voltak rejtve és megmutattam az utca összes gyerekének.. olyanoknak is akiknek volt kisebb tesója.. ill a kisebb tesót hurcolta mindenhova magával. Hozzánk is.. persze... mert elég gyorsan híre ment hogy mit lehet nálunk látni. Jöttek is csapatostól a kiváncsiak...- és ha látták hogy nem parkol az autónk az udvaron már csengettek is.
A családi legendárium szerint a párom is éppen ennyi idős volt, amikor hasonlót követett el- csak ő a panel összes gyerekének mutogatta amit megtalált a szülei ágyneműtartójában.
Viszont senki sem lett ettől sem lelkisérült sem aberrált se semmi ilyen.
ill egyvalaki lett.. akinek az anyja.. átjött és meg akarta verni apámat... a srác éppen annyi idős volt mint én.. nos.. ő nem a lányokat szereti. ő az egyetlen akinél meggyőződésem hogy az anyja nevelése miatt lett meleg. - az anyja tiltotta hisztérikusan attól hogy lányokkal akár szóba álljon.
Na.. a könyvről... - érdekes... kicsit talán korai.. -
viszont van egy csodás könyvem.. a férjemtől kaptam... úgy 25 éve A címe- Már Élsz... az embrió majd a magzat fejlődését és a baba születését illusztrálja méhen belüli fotókkal egészen a fogantatástól. És gyereknek szól - úgy van megfogalmazva, hogy egy kicsi gyerek is megértse. Nagyon szép..
. @Equus: azt gondolom neked igazad van teljesen.
yazo64
A Dörmögő Dömötör, Gőgös Gúnár Gedeon, Mosó Masa mosodája lejárt lemez... jöjjön a Káma Szútra:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.