Schmidt bosszúja: Figyelmeztetést kapott az ’56-os Intézet négy munkatársa. Az indoklás: úgy szólaltak meg a médiában, hogy előtte nem irányították a megkereséseket a Széchényi Könyvtár sajtóosztályára. Vagyis megsértették a regulát. Ez persze csak terelés. A valódi ok a három kolléga esetében természetesen az volt, hogy Schmidt Mária és az ’56-os emlékbizottság valóságos közelharcba keveredtek a plakátokon látható Pruck Pál családjával, mert Schmidték szerint ha a fene fenét eszik, akkor is Dózsa László színész szerepel az országban kiteregetett molinókon.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"A Kanch - Hal bosszúja"
Magyar történelmi filmdráma a "Csak azért is Dózsa" című szatírikus történelmi rövidfilm folytatása!
Cefi
Azért a fasz kivan. Naponta tíz olyan hír kerül elő, aminek az ezredére hivatkozva felgyújtották, szétlopták a tv székházat, pénzért széthugyoztatták a Kossuth teret.
Most meg szarosszájú bringás kondok és fajtársaik itten osszák a zeszet' hogy jól van az úgy, hogy ellopják alólunk az országot, a nyugdíjunkat. De hogy még a múltunkat is? Hát bekaphatjátok a faszomat! Tövig, bő nyállal!
quadrocopter
"A Kanch - Hal bosszúja"
Magyar történelmi filmdráma a "Csak azért is Dózsa" című szatírikus történelmi rövidfilm folytatása!
bencemacska
Hát ha bandzsa marcsa szemén keresztül nézzük, egészen mást látunk.
De most kinek a készülékében van a hiba???
nezelodo
Hát nem úgy van az, hogy valaki privát hős volt 1956-ban! Majd mi megmondjuk "ki lesz forradalmár" hat évtizeddel korábban!
Cefi
Emlekszem, talán pontosan kettőezerben, be az biztos hogy az első orbáni ámokfutás alatt történt: A televízízió reggeli músorában két bácsi (akkor lehettek 65-70 évesek)beszélgettek 56-ról, és ott volt a repedtseggű is. (Rogánytonyó) Az egyk úr mondja: -És akkor balról befordultak a szovjet tankok...
Befejezni nem tudta a mondatot, a repedtseggű félbeszakította, hogy nem jól tudja, a tankok jobbról jöttek.
Lehet hogy ott volt, de még az apja faszában (sem) az biztos. De biztos hogy 56-os hős.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.