Nem a teljes civil társadalommal van gond, csak azokkal a szervezetekkel, amelyek nemzetközi hálózatba tömörülve, külső finanszírozó támogatásával működnek – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtök este az M1 aktuális csatornán.

A szóvivő szerint Magyarországon több mint 62 ezer civil szervezet működik, amelyek nem foglalkoznak "migránsbiznisszel", vagy olyan jogvédelemmel, amely arra ösztönöz, hogy megsértésék a nemzetközi jogot és egy ország szuverenitását.

A problémás civil szervezeteknek teljesen átláthatóvá kell tenniük működésüket, hiszen adott esetben egy tagállam, vagy az egész Európai Unió érdekeivel teljesen ellentétes politikát folytatnak – mondta.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem szegyelli magat ez a genetikai hulladek, ez az egyszemelyes tamadas a joizles ellen? A sajat magyar honfitarsai ellen uszit, akik valamilyen jo ugy menten elkoteleztek magukat, es masoknak segitenek? Hogy lehet valaki ekkora geci??? (Bocsanat a vulgaritasert, ez a valami csak ezt erdemli - tobbet se... ) Es o mar csak tudja, a 24 millios Soros tamogatast egyedul o nem akarna visszafizetni, (mar ha Soros visszakerne azt a penzt, de persze nem fogja visszakerni), mit jelent a asegitseg.
Hat, Gyuri bacsi, valoban van jo par bunod: lehetoseget adtal ennyi bunkonak, hogy aztan rauljenek az emberek nyakara...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Szerintem se, csak az orosz migrácsokkal, aki az istennek se fognak dolgozni, csak élősködnek, és zabrálnak.
Sámannus
Ezek az agyhalottak mindenkivel összevesznek, aki jót akar nekünk.
Sámannus
@karma1: Gyuri bácsi legfőbb bűne, hogy ezeket a mocskokat kivakarta a putriból.
Zeta
A NER-ellenzőkkel, a kritikusokkal minddel bajvan. Majd , ha nem lesz vagy a CÖFmögöt menetelnek akkor elfogadottak lesznek!
human
Érdekes, hogy a legnagyobb ellenségük a jogvédők lettek és nem azok a bűnözők akik magyar letelepedési kötvényeket vásárolhatnak. És vajon mi lesz majd, ha a románok is úgy állnak majd a magyar szervezetek támogatásához, mint ahogy Orbánék állnak a magyar szervezetek támogatásához?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.