Rogán Antal szomszédja jól járt, egy kormánybarát piackutató pedig tízszeres áron dolgozik, mint versenytársa. A visszalépés után is kötöttek még több tízmilliós szerződéseket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem tetszenek érteni a világ folyását! Most éppen azt nem, hogy a lemondás után miért kellett még újabb szerződéseket kötni. Ezekért a szerződésekért az illetékes elvtársak már felvették a jutalékukat, így ha nem kötik meg, akkor vissza kellett volna fizetniük! =))
1magyar
Ebből 5 hajléktalanszállót is fel lehetett volna építeni, hogy azok a magyar hajléktalanok, akik végig, vagy majdnem végig dolgozták az életüket és nyugdíjas vagy rokkantságuk idején utcára kerültek nem kelljen szenvedniük!
colibri
Orbánc, Tarlós és minden döntéshozó erről bezzeg kussol. Háromszorosát verném le róluk és nem csak pénzben! Nem értik az emberek, hogy mennyire jól járnak egyesek a semmiért, a közösség kárára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.