Egy karbantartást akart ellenőrizni, lökdösték, blúzát tépték, fenyegették. Kedd este a szentgotthárdi fürdőben Szalainé Kiss Edina, független városi képviselő egy karbantartási munkát ment be ellenőrizni, de a helyszínen többen szidalmazták, majd bántalmazták is a politikust - tudta meg a Magyar Narancs egy Vas megyei hírportál alapján. Szalainé a rendőrségen könnyű testi sértés miatt tett feljelentést, és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett. A sértett rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a történtek miatt, valamint a műszaki és az ügyvezető igazgató felmentését. A képviselő arra gyanakszik, hogy a fürdő vezetése megdézsmálhatta a városi fürdő kasszáját, ezért csalás miatt is feljelentést tett. Szalainé Kiss Edina telefonon azt mondta a Magyar Narancsnak, hogy március 21-én, kedden szeretett volna bemenni a fürdőbe tájékozódni a felújítás haladásáról, és fényképet készíteni egy látványos munkáról, akkor éppen alpinisták dolgoztak az épület kupolájában.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Az biztos, hogy az évtized végére a fidesz-kdnp banda már csak egy sötét folt lesz magyarország történelmében. Azonban kezdek elszomorodni. A váltás nem jövő tavasszsszal lesz. Illetve lehet hogy akkor, de nem békés módon. Ezek a szarházi szellemi rákosi-utódok ki fogják harcolni a polgárháborút. Tényleg lámpavason fogják végezni, nem a börtöncellában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.