A KDNP-s miniszterelnök-helyettes még több határon kívüli magyart akar a választásra, és egyébként is "eksztatikus", illetve "brutális" kampányra számít. Beszélt még sipítozó balliberálisokról, illetve hogy a Lex Heineken a székelység megmaradási küzdelméről szól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Zsóti te nagyon hülye. Delirálsz bogaram? Kis lila székely emberek szaladgálnak előtted? Ha a Heineken háború a székelység megmaradásának a kulcsa, akkor jobb ha tudod, a székelység elveszett.
Eladott Ország
Semjén: "megvédeni az országot, de meg kell védenie a kormányzás eredményeit is." A Semjén féléktől kell megvédeni az országot. Nos lássuk az eredményeket: Nem közhely és nem demagógia, hogy miközben olyan mértékű a nyomor, hogy az eltörölt létminimum ­számítás, a minden fronton kozmetikázott statisztikák ellenére sem lehet már eldugni a Blaháról sem; miközben többnapos hullákat dob felszínre a szárnyaló egészségügy; miközben gyerekek százezreit kell ingyen etetni, mert különben éhen döglenének; miközben Magyarország Európa gazdasági sereghajtója, amely az Unió pénzén gyalázza Európát, Semjén Zsolt úgy tesz, mintha Magyarország valójában a dúsgazdag amerikai nagybácsi lenne, aki megteheti, hogy két kézzel szórja a pénzt a szegény rokonoknak. A magyar közpénzmilliárdok büszke két kézzel szórása nem váltja ki azt az úgynevezett erős anyaország pozíciót, amely érdemben hozzájárulhatna ahhoz, hogy Semjén Zsoltnak ne kelljen semmitmondó, konkrétumokat nélkülöző, szarelkenő, a valószínűtlen jövőbe projektált baromságokat beszélnie, amelyek arra utalnak: a szomszédos országokkal fenntartott diplomáciai kapcsolatok a bányászbéka segge alatt nyolc méterrel vegetálnak. A magyar kormány leghatározottabb fellépését a hajára kenheti Semjén Zsolt, ez egy üres szlogen, ami mögött egy komolytalan, súlytalan, jelentéktelen, de legalább velejéig korrupt bűnbanda áll. Közben pedig csak arról van szó, hogy a Semjén ­féle, semmihez nem értő szervilis, kártékony paraziták az anyjukat is eladnák azért, hogy 2018­-tól is (lehetőleg az idők végezetéig) Orbán ossza a lapokat a Kárpát­ medencében. És úri óhaja szerint emeljen fel, tegyen tönkre mindent és mindenkit aszerint, hogy a pillanatnyi érdekét mi szolgálja. Ha vannak történelmi bűnök, akkor ez az egyik legnagyobb mind közül: amit nemzetpolitika cím alatt művelnek."
nevemnick
Semjén akárki!
Vegyétek már tudomásul, hogy az elsődleges ,,célpont" MAGYARORSZÁG gazdasági fejlődése és annak ADÓFIZETŐ polgárai!!!
A parlamentbe kerülő képviselők és a regnáló kormány csak ezt az egy célt tarthatja a szemük előtt!
Utolsó szemét dolog, hogy ti a szavazatokért tömitek más országok (függetlenül, hogy az egyik használatos nyelvük a magyar) lakosságát, de disznóság, hogy veletek együtt csak az ADÓFIZETŐK pénzére ácsingóztok!

Undorító népség vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.