To­vább hú­zó­dik a 76 éves szí­nésznő és volt me­nyé­nek peres ügye, mi­u­tán Pécsi be­teg­sége miatt nem tu­dott részt venni a tár­gya­lá­son. CÍMKÉK: PÁRTOS CSILLA, PÉCSI ILDIKÓ, BETEGSÉG, BÍRÓSÁG, TÁRGYALÁS, PER 13 ÓRÁJASZERZŐ: DORIS Egyre aggasztóbb Pécsi Ildikó egészségi állapota! A 76 éves művésznőnek - aki nemrég a -nak tett megrázó vallomást az elmúlásról - csütörtökön kellett volna megjelennie a bíróságon, ám betegsége miatt kénytelenek voltak elnapolni a tárgyalást - tudta meg a Blikk. Tovább húzódik a 76 éves színésznő és volt menyének peres ügye, miután Pécsi betegsége miatt nem tudott részt venni a tárgyaláson.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nincsen semmi baja a naccsas asszonynak, csak eppen elete legnagyobb szerepet alakitja: egyik este meg a TV-nek dramai riportot ad, masnap bevonul a korhazba, majd a korhazbol uzeni, hogy lehet, hogy mar a targyalast sem eri meg, mert olyan beteg.

Innen uzenem neki, hogy kar volt ennyire belemaszni a fia-menye eletebe, elkurta az egesz eletmuvet ezzel a piti csatarozassal, viszont egeszen biztos, hogy a birosag elkaszalna ot, mert Partos Csillanak van igaza.

Szegyellje magat a lehuto fia es a pipogya ferje helyett is, ha tudja...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.