A Lex Heineken pedig a székelység megmaradásáról szól.

Elmaradt a szokásos pénteki Orbán-interjú a Kossuth Rádión, de helyette Semjén Zsolt KDNP-s miniszterelnök-helyettes szólalt meg.

Semjén az egyik kormánypárti napilapnak adott interjút, szerinte a külhoni magyarok asszimilációja ellen a honosítás a legjobb megoldás, aminek tekintélyét a beolvasztási kísérletben érdekelt környező utódállamok titkosszolgálatai megpróbálják aláásni, például dezinformálással.

Csak a miheztartás végett mondom, hogy ellenséges titkosszolgálattal való tudatos együttműködés magyar nemzeti célokkal szemben: hazaárulás

- jelentette ki a lap hasábjain, utalva azokra az információkra, melyek szerint az ukrán pénzügyi felügyelet vesztegetéssel vádolt volt vezetőjénél magyar útlevelet is találtak letartóztatásakor. A KDNP vezetője szerint viszont még kérvényt sem adott be a lebukott vezető, a nála talált okmány gyenge hamisítvány.

Semjén hazugságnak nevezte a visszaélésekről szóló híradásokat, szerinte eddig 32 ezer kérelmet utasítottak el a szigorú ellenőrzés eredményeként, és az 55 büntetőügyet csekély számnak nyilvánította.

A rendszer inkább túlzottan szigorú, ezért például a nyelvtudást illetően enyhítene a szabályokon

- tette hozzá az interjúban.

Az is kiderült, eddig 940 ezren kaptak állampolgárságot, ebből 110 ezren a diaszpórából érkeztek. 

A lex Heineken kapcsán kifejtette, ez nem a kormányról, hanem a székelység megmaradásáról szóló ügy.

Semjén brutális kampányra számít a 2018-as választás előtt, mert szerinte az ellenzék a túlélésre játszik.

(hvg.hu)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Semjén ismét hazaárulózott egyet.
Mikor reggel a tükörbe nézett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
A hazaárulás önnek helyes miniszter Ernők úr mit jelent?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/09/tobb-tiszteletet-a-nepnemzeti-elhulyulesnek/
Ezeknél a török veszedelemig visszefejtett, hányatott magyarság évezredes történelmét
lebegtető, uszító és hazug (Semjén-Lázár szerint a Heinken összefogott a román bírósággal, hogy kinyírja az egyetlen, igazi magyar sört) propagandaszövegeknél károsabb állásfoglalásokat nehéz elképzelni is. A tájékozatlanságot meglovagoló, a melldöngető magyarkodást, siránkozva trianonozást, ökölbe szorult kézzel büdös románozást vállára emelő kormányzati kommunikációs bravúr valójában egy dörzsölt gazüzletember kiváló marketinghúzásának állít szobrot. Aki a maga rendjén azzal házal, hogy a Csíki Sör és a magyarság között meghúzta az egyenlőségjelet, aki szerint az ereinkben is Csíki Sör folydogál, amit most a románok elvitattak tőlünk, magyaroktól, székelyektől, jobbikosoktól, fideszesektől. Veszélyes játék ez, elvtársak! A Heinekent szerintem (jogosan) nem hatja meg a Nagy-Magyarország térkép, ahogy Semjént-Lázárt sem hatja meg például a magyar egészségügy állapota, mert azzal nem lehet uszítani, hamis konfliktust generálni, szavazatokat szerezni. Megette a fene azt a céget, amelyik úgy próbálja rám tukmálni a termékét, hogy a mély magyar nemzeti érzelmeimre apellál (mert ami magyar, az csak jó lehet). De megette a fene azt az országot is, amelynek kormánya képes egy ilyen sokad rangú, kreált problémát a magyarság megmaradásának sorskérdései közé emelni. Semjén-Lázár duónak szíve joga a komplett miniszterelnökséggel együtt bojkottálni a Heinekent, és helyette Kőbányait inni, de ez a hőzöngés már jóval túlment a falon. Be kellene most már fejezni.
Cefi
Semjén ismét hazaárulózott egyet.
Mikor reggel a tükörbe nézett.
nezelodo
Istenem, se tatár se török, se az osztrák, se szovjet nem söpörte el a székelyeket, de azt sose hittem volna hogy egy új keletű, nagy ellenségnek a söre mossa el a szülőföldjüket.
aremy
@Eladott Ország: pedig az egyetlen magyar sör a lóbányai!ez a csiki szar csak román.
namihami
Orbán helyett Semjén?
Jelentkezzen, aki szellemi vagy erkölcsi különbséget lát.
Egyik kutya... Egyik tizenkilenc... i tak dalse...
Béla333
"Semjén brutális kampányra számít a 2018-as választás előtt, mert szerinte az ellenzék a túlélésre játszik."

Akkor valóban kemény csata várható, mert egy Fideszes vereség után remélem az egész tolvaj, korrupt hazaáruló bagázs megy a kaptába! Úgyhogy egyik oldalon a túlélés, a másikon meg a börtön elkerülése a tét!
Szép lesz!
DR Eric CARTMEN
Semijenzsolt esetleg a "hatalmas támogatottságú" pártjával miért nem indul önálló pártként. Utána is ekkora nagyokos - megmondóember lenne, mikor oda kerülnének, ahová valók ?? A politika szemétdombjára.
Perwool
Minden napi hazaárulásunkat add meg nekünk ma.

A Heinekkel saját, jogszerűen bejegyzett védjegyét nyugodtan használhatja, ahol csak akarja.
A Heineken olyan védjegyoltalmi és kártérítési pert fog a magyar állam nyakába akasztani, hogy a fal adja a másikat!Nem vagyok jogász, de ezt az agyhalott törvényt simán el fogja kaszálni a nemzetközi bíróság. Magyarországon kiadott engedélye van róla, hogy szabad használni a logóját. Aminek ugye része a vörös csillag is. Valamint az az ország, amelyik korábban bejegyezte nem tilthatja be!
Hajrá hülyék!!

"Csuhások térdre imához" /O.V./

…"vannak-e garanciák arra nézve, hogy az egyházak nem avatkoznak be közvetlenül a politikai életbe, nem gyakorolnak közvetlen befolyást az államra? Ez a kérdés. (Parlamenti jegyzőkönyv, 1991. július 4.)"
"Én úgy gondolom, hogy a mai magyar politikai helyzetben az, hogy az állam költségvetési támogatásban fogja részesíteni évente az egyházakat, az kifejezetten függőségi viszonyt teremt az állam, egyház viszonylatában." (Orbán Viktor parlamenti beszéde, 1991. július 4.)
quadrocopter
Orbán "Győri Gábor" Fedőnevű Viktor nem veszi magára? Már csak a magyar vízum-ajándékozásért kérdezem.

És mi van az összeollózott doktorival, ál-klerikális huszár?
justhpeter
Ha ezt a vigyorgót valaki tévedésből bevinné az állatkertbe, az kiürülne, mert az összes tisztességes állat hanyatt-homlok menekülne. Nem elég, hogy vigyorog mint akinek folyamatosan nincsenek otthon, de még végtelenül ostoba is. A gazdájával együtt nem országot kellene vezetniük, hanem áramot.
egyvandor
Hogy semlyén hazaáruló azt jól tudjuk. Aki a nemzettársait hatalmi vagy vagyoni céllal bármilyen csoportosulás hasznára megkárosítja az hazaáruló.
Desischado
Érdekes, hogy az egyik legnagyobb hazaáruló vartyog a legjobban. Már megszületned is kár volt, te utolsó parazita!
Eladott Ország
"Semjén Zsolt annyira sikeres, hogy lassan beledöglünk. A nemzeti ünnep alkalmából Nigériába látogatott, ahol megígérte, hogy Magyarország segít az országban garázdálkodó iszlamista terrorszervezet, a Boko Haram kinyírásában. A nemzetpolitikáért felelős fővadász elmúlt sikerekben és fontos tennivalókban gazdag évét részletezhetném napestig, de kicsit nagyobb sebességre kapcsolva inkább összefoglalom: székely zászlót avatott Debrecenben, kitüntetett, felavatott, üdvözölt, elismert, kopjafát állított, tisztelgett, együttérzett, megköszönt, kezdeményezett, magyar kereskedőházat nyitott Namíbiában és Zambiában (!), Koreába és Vietnámba (!) is ellátogatott, de jelen volt a 34. postagalamb olimpia megnyitóján is. Semjén Zsolt atomerőművet tervez, de nekünk elfelejtett szólni? Semjén Zsolt Budapesten találkozott Ali Akbar Szálehivel, az iráni atomenergia szervezet vezetőjével. Ránézésre egyetlen kérdés merülhet fel: és akkor mi van? Na ugye?" Most meg a székelység megmaradásáért aggódik.
nyanya001
A székelység megmaradásának záloga a csíki sör megvédése.
Ekkora f@szságot is csak ez a kotonszökevény tudott kiejteni a száján.
evacica
@Eladott Ország: Remélem fehér lovon, mint Horthy! Olyan jól,fest bocskai kabátba a lovon,mintha cirkuszi bemutatón lenne! Egyébként, ha jól tudóm anno az Egyházügyi Hivatalnál fejtette ki igaz magyar honfi tevékenységét! Ő aztán tényleg az amivel másokat illet!
lenn
"A rendszer inkább túlzottan szigorú, ezért például a nyelvtudást illetően enyhítene a szabályokon"

Magyar gyerekek, már nem kell annyira tudnotok magyarul.
Elég, ha kicsit tudtok.
lenn
semjén zsót, ÉLVEZETBŐL ÖL
semjén zsót szeret ölni, sőt, imád ölni
Nem kell neki a húsa enni, a bőre ruházkodni, csak magáért az ölésért szeret ölni.
semjén zsót egy gyilkos.
lenn
Persze semjén zsót, egy béna kacsa.
Vagyis, mivel béna, nem találja el jól, ezért először megsebzi az állatokat, rengeteg fájdalmat okozva nekik.
Vagyis semjén zsót, egy állatkínzó!!!
Én úgy tudtam, ezért börtön jár.
semjén zsót miért nincs börtönbe több éves garázdaság után sem?
kukac50
Semjén szégyene a Keresztény embereknek! Ő nem keresztény !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.