7683 csecsemő született élve 2017 januárjában, 14 064-en viszont meghaltak a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint, így a természetes fogyás az év első hónapjában 6381 fő volt.

Januárban mindig magas a halálozás, ami főleg a hidegnek köszönhető: a légzési zavarok mellett az agyvérzés és a tüdőgyulladás okozta halál is gyakori.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Csak hogy a megszületett gyerekek, csak 20-25 év múlva fognak majd dolgozni.
Szókrakész
A halálozások okainak fele a HAARPolás, a telefonátjátszókon keresztül küldött tudat- és egészségmódosító sugárzás.

Sokan élünk a Földön.
A qrmányoknak nincs nyögdíjra, egészségügyre pénze.
Megy a ritkítás.

Van egy több, mint 30 oldalas lista, hogy az alacsony frekvenciájú sugárzás mire, milyen testrészekre hat, hogyan befolyásolja az egészségi állapotot, milyen betegségek idézhetőek elő vele.
Vagy hogy melyikkel lehet nyugtatni, "altatni", birka üzemmódba levinni, vagy akár agresszív állattá tenni az embereket.
verőce21
@Szókrakész: (10:56) És akkor még nem is beszéltünk az emberi szem által nem látható frekvenciájú fényekről és emberi füllel nem hallható hangokról.

Mert pl. itt sétálhatnak közöttünk más (bolygók) élőlényei, akik normális életműködésű emberek számára nem láthatók. Átmennek a falon, stb. Csak néhány ember látja őket valamilyen születési rendellenesség folytán - "lidérceket látnak" -, de ezeket elme és gyógyintézetbe zárjuk.
Aztán emberi fül számára nem hallható hangon kommunikálnak. Ismerünk ilyen állatokat is, denevér, stb. de mélytengeri állatok is olyan frekvenciájú (ultrahang) tartományban kommunikálnak, ha az ember a tenger mélyén hallaná azt a hangzavart, valószínűleg belebolondulna.
quadrocopter
Jól van ez így, a kifizetetélen nyugdíjak máris érkezhetnek Fél-Analfa Béla von Mészáros számláira!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.