Iparági forrásokra hivatkozva azt mondta Ligeti Nagy Tamás, hogy nem lesz Rolling Stones koncert Budapesten a vizes vb nyitóeseményén. Az újságíró a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában beszélt arról, volt kapcsolatfelvétel és tárgyalás Magyarország és a Rolling Stones között, de nagyon valószínű, hogy ezek már le is zárultak és nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz koncert.

Pedig a szervezők nagyon készültek, mert az eseménynek volt üzleti terve, látványterve és minden fontos dolgot elterveztek, ami egy rockkoncert megrendezéséhez kell – részletezte az újságíró. Ligeti Nagy Tamás úgy tudja, hogy a színpad helye is megvolt már, mégpedig a Duna közepén. Szerinte össze lehetett volna hozni a koncertet, akár 400-500 ezer ember előtt is, de nem biztos, hogy megérte volna.

A terv szerint a koncert két komponenst tartalmazott. Volt egy hatalmas nagy „misére” optimalizálódott terv, és egy másik, mely szerint a zenekar a megnyitón lépett volna fel, akárcsak a Super Bowl-on, három dallal. Úgy tudja, ebbe a zenekar nem szívesen ment volna bele, mert ez nem az ő stílusuk.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Akkor marad Mándoki. Úgyis kitömték már elég pénzzel. Azt a 2-300 milliót is szívesen zsebreteszi.(mínusz a visszapörgetés)
adrenalink
De van nekünk Ákosunk, Rózsink, Pataky Attilánk, Kigrofónk, az a Dalban nyert hogyhishijjákunk. Merjünk végre Magyarok lenni!:-))))))
adrenalink
@Levendula: Azóta már én is utánanéztem, mert mindig elszégyellem magam, ha rájövök valamilyen alapvető műveltségi hiányosságomra, és Pápai Jocinak híjják a teheccséget:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.