Nyomozást indított a menekülteket bántalmazó egyenruhások ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség egy magánszemély bejelentésére.

Áprilisra tanúkihallgatásra idézték be a sorozatfeljelentéseiről ismert Tényi Istvánt. A férfi azután fordult az ügyészséghez, hogy egy svéd lap szerbiai riportja megírta, gumibottal verik, és kutyákat uszítanak a menedékkérőkre a magyar határőrök. A sérülések tényét az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezet munkatársa és az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága is megerősítette.

A belügyminisztérium tagadott, de pár nappal később kiderült, gyorsított eljárásban két rendőrt el is ítélt a bíróság menekültek bántalmazásáért. - írja a hirtv.hu.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@bence: Milyen ártatlannak?Aki a kerítésen át akar erőszakkal hatolni egy országba, az semmiképpen nem ártatlan.
Menjen mérkell házának kerítésén hatoljon be!
bakegya
@1magyar: sokan gondolkodnak,de még cselekedni is képesek ilyen indulattal,aztán a halálos ágyukon könyörögnek a feloldozásért!-menthetetlen, ergo vigasztalhatatlan kategória,mintha más megoldás nem is létezne.DDD
nezelodo
Megint nem értem, miért nyomoznak az után a mi nem volt és nem is lesz! Hogy miért mondom? Bakondi úttörő, és úri becsület szavára hivatkozva többször hosszan nyilatkozva képtelenségnek nevezte a vádakat, megerősítve Sorossal Gyurcsánnyal, talán még a Simlicska sem maradt ki az igaz szavaiból. Akkor mégis égnie kell szegény nagy embernek? Nem baj majd a hálás tűzoltói locsolnak rá egy kis égésgyorsítót!
bence
@1magyar: ! Olyan ártatlannak , akik nem törnek zúznak , csak némán abban reménykednek , hogy Magyarország befogadja őket ! Mivel nem jószántukból hanem életben maradásukért kellett elhagyni otthonukat ! Remélem a nőket és a gyerekeket nem sorolod az általad említettek közé ?! Csak gondolj bele , ha (1956 - n és most jelenleg is akik kénytelenek elhagyni a biztos megélhetésért hazájukat )így fogadnák őket , és ezeket tennék velük vajon akkor is természetes lenne számodra ez a bánásmód és fogadtatás ?! Ezeket a honfitársaidat hová küldenéd ? orbán kerítéséhez ?! Ha lesz időd , majd gondold át ezt még egyszer !
1magyar
@bence: Amelyik magyar 56-ban elment, az mind szorgalmas, rendes ember volt, sőt jelenleg is akik kimentek az eu-ba azok is.
Ezek segélyért jönnek és hódítani,terrorizálni.
30 évesen gyereknek vallja magát és 700 ezer ft-ért bizonyítja a német, hogy nem az.
bence
@1magyar: ! Én nem 30 évesekről beszéltem , hanem azokról a pár évesekről , és karon ülőkről akik aztán tényleg nem tehetnek semmiről ! Abban egyetértek Veled , hogy azokat a huszonéves fiatal férfiakat akik nem dolgozni jönnek , valóban vissza kellene fordítani !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.