Csak azok léphetnek be Magyarországra, akikről mindent tudunk, és valóban jogosultak politikai menedékjogra – emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Bakondi György kitért arra is, hogy kiskorúnak a 14 éven aluliak számítanak, a 14 és 18 év közöttiek fiatalkorúak.

Az egyedül érkező kiskorúak különleges bánásmódban részesülnek, a családokkal érkezőket viszont nem választják el családjuktól. Addig viszont, amíg nem bizonyosodik be az ellenkezője, a gyermekeket kiskorúnak kell tekinteni – mondta a főtanácsadó, megjegyezve: a németországi baltás gyilkos is kiskorúnak vallotta magát.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mondja kedves Bakondi úr, ez a kötvény vásárlókra is vonatkozott??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Mondja kedves Bakondi úr, ez a kötvény vásárlókra is vonatkozott??
papa.49
Hú baszd meg akkor a hazugovics ősei se léphettek volna magyar földre, hiszen csak ,,lakva ismertük,, meg őket)))))))))))))
quadrocopter
Aha, és mi van az oroszoknak ajándékozott magyar vízumokkal Oktondi?

@Nessy: -egy ilyen nyalogány, profi hazudozó KGB-s határőrre az "úr" azért elég durva!
lusta
@Nessy: Azok fizetnek. kicsit többet, mint az embercsempészek kérnek, de a siker az embercsempészekkel ellentétben garantált. Az állam maga az embercsempész.
namihami
""akikről mindent tudunk""?
Akkor nem lesz nehéz szemmel tartani azt a 2-3 menekültet, aki egyáltalán beléphet majd ebbe az országba. Olyan ember nincs és nem létezhet, akiről bárki, de mindent tudhat.
Szerintem ez a hülye Vakondi még a saját feleségéről, családtagjairól se tudhat MINDENT, nemhogy a hozzánk belépni szándékozókról. Ez a barom már teljesen hozzáhülyült a kenyéradó gazdájához. Ha csak színlelni próbálna, nem jönne ki ekkora baromság a száján.
kisrigó
@namihami: Csak szajkózza napi hülyeségeket, amit előírnak neki, amit aztán simán letagad, ha szembesítik vele, hogy mekkora baromságot mondott. És mindezt jó pénzért!
nemkati
Persze, hogy csak azok. Eddig is így volt. Körözött bűnöző? Tudjuk. jöhet!
RonaGyuri
Ezentúl?

Ha nem süketelés lett volna, akkor helyes irányban ígért változás is lehetne

Péntek 24, tudomásom szerint semmi különös, de nagyon úgy néz ki valami mégis volt a levegőben. Csak úgy ömlött a tömény hülyeség ártunk ée qurmányunk potentátjaiból. Pedig Őfenesége épp nem is ért rá, de Rezsi Szilárdtól, Tömjény Sónyin át a drága jó Lázárig sokan megcsillogtatták elképesztő bornírtságukat.
A derék jó Bakondi mester sem akart kimaradni a sorból. A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában eresztette el magát. Többek között ki tudta fejteni, hogy: „Csak azok léphetnek be Magyarországra, akikről mindent tudunk,”, és „Az egyedül érkező kiskorúak különleges bánásmódban részesülnek, a családokkal érkezőket viszont nem választják el családjuktól.”.
Nos a dolognak akár örülhetnénk is, ha mindezt í jövőre való ígéretként fogalmazta volna meg, de ő a múltat és a közelmúltat vélte így összegezhetőnek! =))
eugen4402
T. Főtanácsadó úr, ne vegye tolakodásnak a kérdésem, de ön jelenleg melyik állam területén tartózkodik...?
nyanya001
Kivéve a letelepedési kötvényeseket amivel a saját zsebeiteket tömitek.
Nehogy bemagyarázd, hogy azokat nemzetbiztonsági szempontból
vizsgáltátok. Nézzétek hülyének a muterotokat !
F_Viktor
Megdöbbenve látom, bakondi és a gazdaállata 40-50 milliárd forintos propaganda-kampánya Erdélyben már tarol.
indavideo.hu/video/Gyerekek_farsangja_migranssal_es_rendorrel

Megdöbbentő ez a videó egy farsangról, ahol két kisgyerek játsza el a szíriai, gyerekével menekült nőt és a becsületes rendőrt.
Ahol bemutatják, hogy a menekültnek börtönben a helye, hogy fegyver- és Euró-köteg van nála, elhangzik, hogy Merkel "mocskos"...
S mindezeken a szülők hangosan mulatnak...
Szülők, akik nevetnek a csecsemőjét szorongató szíriai menekült nő kiszolgáltatottságán...
Szívem szerint sok mindennek nevezném ezt a gyűlölettel átitatott népséget, csak normális szülőknek nem. Nem tagadom, legszívesebben feljelenteném őket kiskorú veszélyeztetése miatt...

Aki összeteszi az elmúlt 2 év migráncsozását, az megérti a hitleri Németországot, a náci propaganda híradókat, a véres következményeit, s azt, hogy orbán milyen szellemi mélységbe sodorta a magyarságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.