A babócsai plébános a kulcscsomóját vágta a hangoskodó gyerekek közé, ami nagyon szerencsétlenül talált el egy kisfiút. Megrepedt a szaruhártyája, és több helyen is bevérzett a szeme annak a 9 éves kisfiúnak, akit hittanórán eltalált a babócsai plébános kulcscsomója – írja a sonline.hu. Az idegsérülés hányingert és aluszékonyságot okozott a gyereknél, akit kórházban ápolnak. A lap szerint a pap a hangoskodó gyerekek között akart rendet tenni, a büntetést nem a megsérült kisfiúnak szánta. Az iskola igazgatója és a plébános sem akart nyilatkozni a lapnak, de a gyerek anyja azt mondta, az atya bánja a történteket, felajánlotta azt is, kifizeti a kezelés költségeit. A család ezt nem fogadta el, feljelentést tettek a rendőrségen.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A vallás a megfélemlités és szolgává tevés egyik leghatékonyabb eszköze!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Számomra az öszes csuhás, született korcs. Egyetlen gyereket sem engednék a közelükbe.
Equilibrium
Tudni kellene azt is, hogy egy békés papot milyen családból származó kölyök borít ki annyira, hogy hozzá dobja a kulcscsomót.
aremy
@Equilibrium: gondolom hívőcsaládból.ha már oda járatták a gyereket.
division
@aremy: @nyanya001: Nem feltétlenül kell hívő családnak lenni aki odajáratja a gyerekét, ugyanis az erkölcstant otthon kell megtanulnia egy gyereknek, és mivel kötelező járatni valamelyikre, így sokan hittanra járatják, bajuk nem lesz belőle. Ez itt most másként alakult, természetesen ilyet nem csinálhat se pap se pedagógus, csak azt felejti el mindenki milyenek is korunk gyermekei és szülei. Aki ma pedagógusnak megy, az valamilyen szinten már mazochista.
namihami
Lesújtott az Úr haragja, a földi helytartója keze (kulcsa) által.
Kissé erőszakosan terjeszti az Isten igéit ez a lánglelkű pap. Rosszul sült el a lángpallossal történt térítés.
qxy
Tudjátok egyszer beugrattam az ifjú pap jelölteket akik az utolsó évben voltak. Meg kérdeztem , Mi az az Isten tisztelet és mikor van. Jött is a válasz. 9 óra, fél tíz , meg a többi. Én meg erre.
Érdekes. én azt hittem amikor reggel felébredtek. " Nem kaptam választ. """"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.