Kiállították a forgalomból pénteken is a felújított orosz metrószerelvényeket, az alagútban satufékezett a jármű – ismerte el Tarlós István főpolgármester a sajtótájékoztatóján. A Pöttyös utcánál pedig 10-15 percen át vártak az utasok arra, hogy egyáltalán kinyíljanak az ajtók. Pedig Tarlós már azt hitte, végre valamit megoldottak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Kormányunk újabb remeke hűen mintázza egész eddigi tevékenységüket. Konkrétan szart sem ér.
RonaGyuri
Egyelőre van minek örülnünk

Tarlós Pityunak nehéz péntekje volt

Tarlós István főpolgármester pénteki sajtótájékoztatóján igazán elemében volt a hvg.hu kérdéseire először is válaszolt az M3-as eseményekre vonatkozó kérdésre. Kifejtette, hogy szerinte: „ez valami Murphy-törvény lehet, vagy az ördögi erők játéka”. Később még belehúzott: „Szerintem ebben a 3-as metró-ügyben egészen biztosan a sátán keze van, de azért meg kéne tanulni végre örülni is valaminek”.
Nos elsőre nem egészen értettem, hogy minek is kellene örülnünk: a negyedszázados elmaradás, újabb negyedszázadra való prolongálásnak, az új modernnél drágább „felújított” szerelvényeknek, vagy annak, hogy szarabb lett mint volt, hisz gyakoribb a meghibásodása.
Nos már rájöttem: a derék főpolgi már rájött, hogy „egészen biztosan a sátán keze van” a dologban.
Nem, szerintem nem vallomásról van szó, nem a mindenből lenyúlunk egy csomót sátáni hatásról csak és csupán konkrét személyekre célzott. csak még nem tudja, hogy az általános Sorosban, Őfenesége Gyurcsányában, vagy esetleg a saját Demszkyjében kellene nevesítenie! =))
Cefi
Kormányunk újabb remeke hűen mintázza egész eddigi tevékenységüket. Konkrétan szart sem ér.
Cefi
"Becsípte fülem tegnap
a metró ajtaja,
nem hallok már,
egy jelszót sem,
sínen vagyok tudom,
valami mégis zavar,
fejünk fölött zúg
a Volga."

(N.P.)
Manhattan
Hát, ha a kórházakban imával gyógyítanak; akkor szerintem nem lehet kérdés, hogy egy szaros metrókocsi is javítható fohászkodással...
Manhattan
A szokol rádió, a zsiguli, a kommunista diktatúra, a kommersz vodka az szar volt, de az atomerőmű az fasza, mi?
elnyomott
Nem baj, Tarlós nyilatkozta, hogy ez csak eleinte van így, ez mifelénk természetes.
Aztán majd megszokjuk, nem lesz itt gond!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.