Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője közleménye Budapest, 2017. március 24., péntek (OS) - Hova tűntek az EU-s pénzek, hol maradt a polgárosodás? Ideje lenne teljes körű számvetést készíteni arról, hogy Magyarország a csatlakozástól (illetve arra való felkészüléstől) kezdve napjainkig pontosan mennyi európai uniós fejlesztési és egyéb forrást kapott, és ezeknek mi lett a pontos sorsa. Tény, hogy a fejlesztési források elvben alapvetően a lemaradás korrigálására szolgáltak volna, így egyik fő céljuk a polgárosodás megteremtése lett volna. Hová lettek tehát ezek a pénzek, és hol maradt az a polgárosodás (sikeres magyar vállalkozások sokasága, tisztességes megélhetést nyújtó, színvonalas munkahelyek, virágzó vidék és mezőgazdaság), amire a rendszerváltáskor és az Európai Unióhoz való csatlakozáskor számítottunk (számítottak)? - ezeket a kérdéseket feszegette Morvai Krisztina európai parlamenti felszólalásában.

Forrás: os.mti.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@aremy: Balótól igen. Jobbra. Annyira jobbra, még két centiméter és le is esik.
RonaGyuri
Akár jó kérdés is lehetne,

ha ő maga nem lenne az élő bizonyíték a dolog bonyolultságára

A derék MTI-OS tegnap eset adta közre „Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője” közleményét melynek azt a címet adták, hogy „Hova tűntek az EU-s pénzek, hol maradt a polgárosodás?”.
A derék képviselőnő abból indult ki, hogy „a fejlesztési források elvben alapvetően a lemaradás korrigálására szolgáltak volna, így egyik fő céljuk a polgárosodás megteremtése lett volna. Hová lettek tehát ezek a pénzek, és hol maradt az a polgárosodás ”.
Nos a válasz valóban egyszerű nem sok látszata van. Az is igaz, hogy a pénzek sorsa sem tiszta, azonban az a helyzet, hogy ez, mármint a polgárosodás, nem csak, sőt tartok tőle, hogy főleg nem, pénz kérdése.
Ennek bizonyítékát széles körben sorolhatnánk ártunk és qurmányunk potentátjai & tsai környékén, sőt ékes bizonyítéka ő maga is. Estében még arra is, hogy egy normális polgári családban való bekerülése sem tudta műveletlen paraszt-bunkó voltán változtatni! =))
Cefi
Rögtön beszarok. Morvai és a függetlenség. Pont mint orbán és a becsület.
aremy
@Cefi: miért nem az?én úgy tudtam hogy független a balótól vagy igen???
Cefi
@aremy: Balótól igen. Jobbra. Annyira jobbra, még két centiméter és le is esik.
Nessy
Ezt Morvai is költői kérdésnek szánta szerintem.
A választ tudjuk.
eugen4402
Orvosi szaklapokban szoktak ilyen híreket publikálni:
"A professzornő lelkiismeretéről már majdnem mindenki lemondott, mivel két évtizeddel ezelőtt mély-kómába esett, és minden kísérlet kudarcot vallott, nem sikerült felébreszteni. Kiszivárgott információink szerint egy új eljárás (szponzor) megjelenése csodát művelt..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.