Trumpnak kár volt írni a megválasztása másnapján, nem viszonozta a gesztust, Ferenc pápa sem érdemelte meg, hogy gratuláljon neki Áder. Szerencsére vannak barátaink Keleten. Érkeztek bőven gratuláló levelek, de leginkább csak a szomszédból (mínusz Ausztria), a Balkánról és keletről. És szinte nincs olyan diktátor, aki ne írt volna a két ország együttműködésének további elmélyítéséről, a kölcsönös megértésről és az egymás iránti tiszteletről. Nyugati országból bezzeg csak a napokban leköszönt, hivatalát Frank-Walter Steinmeiernek átadó Joachim Gauck írt, abban is az európai egységet, a jog, a szabadság, a béke valamint a tolerancia biztosítása kiemelkedő jelentőségét emlegette. És a Magyarországot támadás alatt tartó Brüsszelből jött két levél, szintén az egységes Európával rontva el az ünnepi hangulatot. Jean-Claude Juncker annyira dörzsölt róka, hogy a levelet küldők közül egyedül ő volt az, aki igazán örömet okozhatott Ádernek azzal, hogy felemlegette a magyar államfő...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@aremy: Ausztria még azt se mondta, hogy bakfitty.
Eladott Ország
A világ "súlyán kezeli” kezeli Áder újraválasztását. Áder János, aki ott sem volt, tevőlegesen is felelős azért, ahová mára eljutott ez a demokráciának indult, mára diktatúrába fordult ország.
"Egy színtelen, szagtalan, súlytalan figura aki azt hiszi, fel sem tűnik senkinek a létezése. Pontosan annyira alkalmatlan és méltatlan a posztjára, mint a nemzet golyóstolla, Schmitt Pál volt a harsány ostobaságával, a hazugságaival, a mások munkájából profitáló sunyiságával. Ők Orbán katonái, Orbánt szolgálják. És mi fizetjük őket."
aremy
lehet hogy őt is leszarják mint a többi nemzetesnáci gecit!! igaz tesz is érte
Equus
@Eladott Ország: sikerült mident elveszteni, amit Horn és Gyurcsány összehozott. Csak meg kellene nézni, hány vezető politikus fordult meg Európából és a világ nyugati feléből Mo-n, hány meghívásnak tettek eleget és összevetni ezt a lidércnyomást velük. Victorescut még a Fehér Házba sem egedik be, annyira sem, h pár szót váltson a recepcióssal vagy a takarítónővel...
Eladott Ország
@aremy: Ausztria még azt se mondta, hogy bakfitty.
Béla333
Pedig milyen tehetséges vakondkereső Áder mester!
Nem is értem mi a bajuk vele a többi (nem diktatúrában élő) államoknak?!
F_Viktor
@Equus: Igen, mindent sikerült elveszíteni, orbánnak sikerült Magyarországot kiterelnie Európából, a civilizációból.
Jövőkép adott, nézzétek meg Törökországot, Oroszországot.
A birkák elgondolkodhatnak, hogy ez mennyire lesz jó nekik?
Látják már, hogy egyre közelebb az az idő, mikor az EU-s pénzek hiánya miatt nekik kell 100 százalékban eltartaniuk, kielégíteniük pénzéhségüket ennek a maffiának, akiket ők ültettek az ország élére, az ő szavazataikkal lettek ilyen mohók, kapzsik, dölyfösek, mindent és mindenkit eltiprók?
Ha ezek után is támogatják a rezsimet, ha nem mondják orbánnak, hogy állj, akkor hosszú évtizedekig megpecsételik Magyarország sorsát, saját unokáik jövőjét, mert amint látjuk, Európa végre kezdi eldönteni, Magyarország helyét és szerepét a világban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.