Magyarként Csíki sört kell innunk? Milyen kötelességei vannak a határon túli magyaroknak? Hogyan alakulhat a határon túli magyar közösségek sorsa? Többek között ezekre a kérdésekre próbált választ adni a Momentum Mozgalom által szervezett kerekasztal-beszélgetés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Pontosan az idióta mostani vezetés okozza a legtöbb bajt a határontúli nemzetiségeknek, az állandó uszításukkal!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Pontosan az idióta mostani vezetés okozza a legtöbb bajt a határontúli nemzetiségeknek, az állandó uszításukkal!!!
Eladott Ország
Előbb a saját problémáinkkal kellene foglalkozni utána határon túli közösségekkel.
Sikerült elérni, hogy néhány ember felvásárolt egy egész országot, a visszamenőleges hatályú törvénykezés, a közpénzek jellegének megváltoztatása, a titkosított közérdekű adatok, a média einstandolása, a demokratikus intézmények pártkatonákkal való feltöltése, a kopaszokkal védelmezett illiberális demokrácia, a mindent átszövő korrupció és egy
beteg, küldetéstudatos zsarnok ámokfutása mind ­mind biztos pontok egy gazdaságilag döglődő kelet­- európai putriban, Mária országában. A Fidesz kormányzása óta ugyanis évente egy kisebb városnyi ember hagyja el az országot, zömmel fiatalok, ma már a becslések szerint alaphangon is 800 ezer magyar tántorgott ki az országból a jobb megélhetés reményében. Hogy lassan nincs olyan lecsúszott pontja a világnak, ahonnan Magyarország vonzó célpont lehetne, ahova jönni jó, és nem ahonnan elmenni. A momentum meg olvadjon be a fideszbe és együtt tűnjenek el a bús p*csába a közéletből.
Főlökött
A gond ott kezdődik, hogy állítólagosan független az igazságszolgáltatás. Elméletileg politika-mentesnek kellene lenni, de mint tapasztalható, nem az.
A gond ott folytatódik, amikor a politika, az igazságszolgáltatásba történő beleszólást, kiterjeszti, más ország igazságszolgáltatásába is!

A beterjesztett agyamentségüket megszavazva, ismét letesznek az asztalra egy nagy rakást. Miért ? Azért, mert itthon nemigen ( gondolhatjuk miért... ), de a Nemzetközi Bíróságon ismét ki fogják porolni a gatyeszt és olyan bírsággal + elmaradt haszonnal történő számlát kapunk, hogy elképedünk. Remélhetőleg nem közpénzből kívánják majd rendezni, mivel van 'két jószituált' előterjesztő, mely ezen agyamentséget betolta és pártegységgel meg is szavaztatja.
Mit is mondott erre Magyar Gy.? Törvényhozás által hanyag munkavégzés, mely párosul egy károkozással, ami viszont perre is vihető.
papa.49
@Horizont: Meg mink is mert a várható bírságokat a népnek kell fizetnie!!!
Ki van ez találva kérem!!!2010. az első törvények között szerepelt ez a törvény, NEM VÉLETLENÜL!!!
Perwool
Talán most már működtetni kéne az összement országot, volt rá 96 évünk!
Azután, ha "eljött már a Kánaán", akkor siránkozhatunk a " régi dicsőségen, amely eltűnt az éji homályban" !!!
Eladott Ország
@Horizont: Könnyebb látszattevékenységet folytatni, gumicsontot rágni, mint a fidesz által elb*szott problémákat boncolgatni, hamar kilógna a lóláb.
Eladott Ország
@Perwool: Ami elmúlt az elmúlt. A szarkenéssel könnyebb foglalkozni a fidesz ifjúgárdájának.
A Szövetséges és Társult Kormányok kijelentik és Magyarország elismeri, hogy Magyarország és szövetségesei, mint e veszteségek és károk okozói, felelősek mindazokért a veszteségekért és károkért, amelyeket a Szövetséges és Társult Kormányok, valamint polgáraik az Ausztria-Magyarország és szövetségesei támadása folytán rájuk kényszerített háború következményeképpen elszenvedtek. ”
– az 1920. évi június hó 4. napján a Trianonban kötött békeszerződés 161. cikke
quadrocopter
Ugraszd össze őket, aztán lépj fel békebíróként!
Perwool
@Eladott Ország: A múlt felhánytorgatása a legjobb módja annak, hogy tönkretegyük a jövőt. Mert az egyik a másikra épül. Tehát azt, ami elmúlt, tökéletesen el kell temetnünk, és be kell ültetnünk a vezeklés virágaival.
/ Jennifer Blake /
Eladott Ország
@quadrocopter: Nem lehet őket összeugrasztani ,egy tőről fakadnak. Összeköti őket a zsiványbecsület.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.