Németh Szilárd fideszes rezsibiztos Szombathelyen hintette az igét. 

Nagyjából húsz nyugdíjas előtt "lépett fel" Németh Szilárd fideszes rezsibiztos Szombathelyen péntek este – olvasható a Nyugat.hu cikkében.

Németh a menekültek kérdéséről beszélt először – kitérve arra, hogy akinek segítség kell, annak tényleg segítséget kell adni –, majd kedvenc vesszőparipája, a rezsicsökkentés jött elő, megspékelve némi sorosozással.

A rezsibiztos szerint az LMP-s Szél Bernadett, vagy az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a parlamentben  háttérhatalmak emberei.

A fórum végén a hallgatóság egyik tagja megkérdezte, hogy miért is van még mindig Magyarország a korrupciós lista legalján, ha már jó pár éve kétharmad van.

"A kormánybiztost azért egy fél pillanatra sikerült megzavarni ezzel. Aztán kivágta magát a helyzetből: a magyarázat szerinte annyi, hogy sajnos még mindig túl sok a kommunista a közigazgatásban, és hogy sajnos az egyetemeken még mindig ugyanazok tanítanak, akik 20-30 éve. Majd a bírósági eljárások nehézkes és részrehajló ügyintézései kerültek sorra magyarázatként" – olvasható a cikkben.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
"Németh szerint a kommunisták miatt van még mindig korrupció"

Jól mondod te senkiház, elvtelen G... És melyik pártban van a legtöbb anyját is elaqdó köpönyegforgató kommunista-náci(éppen miben kell hinni, hogy jöjjön a közberszerzés vagy az olaj..)?:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Kíváncsi vagyok a hallgatóság milyen képet vágott Szilárd ordenáré hatzugságára. Párukat biztosan őrákig kellet a friss levegőn vezetgetni fel-alá hogy magukhoz térjenek.
Gyuri Géderről
"Németh szerint a kommunisták miatt van még mindig korrupció" Abszolút jól, és reálisan látja a helyzetet, hiszen a korrupt kommunisták nagy többsége ott van vele a pártszövetségbe. Puszi pajtások.
kukac50
Rezsi Szilárd zavarjátok el az ügynöki múlttal rendelkezőket és a kommunistákat a Fideszből!
Kevesen maradnátok! Gondolkozz ha egyáltalán tudsz mielőtt kinyitnád a szád!
evacica
@Fradigege: De nem kicsit, ha nem nagyon!!!
evacica
Soha nem volt kérdés, hogy ez az embernek látszó teremtmény nem állt sorba mikor az Isten az észt osztogatta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.