A Fidesz frakcióvezetője szerint agyrém, hogy a strasbourgi bíróság két bangladesinek adott igazat a magyar állammal szemben. A Fidesz-frakció arra kérte a kormányt, hogy nyújtson be fellebbezést az Emberi Jogok Európai Bíróságának múlt heti ítélete ellen, amellyel elmarasztalta Magyarországot két bangladesi menekültkérelmének elutasítása miatt, és ragadjon meg minden jogi eszközt a döntés érvénytelenítéséért - mondta Kósa Lajos frakcióvezető a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Kósa Lajos szerint a strasbourgi bíróság ezzel az ítéletével „messze-messze túlterjeszkedett minden létező határon”. A bíróság menekültnek titulálta a két migránst, pedig semmi közük a menedékstátuszhoz, emellett nem fogta le őket senk", csak nem engedték be őket Magyarországra, a nemzetközi szabályoknak megfelelően - mondta a Fidesz frakcióvezetője. „Ez tényleg agyrém”, hogy a schengeni és dublini szabályok betartásáért büntetik meg Magyarországot - összegezte véleményét.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Teljesen érthető, és részéről logikus kijelentés. Ez az árokparton fogant kotorék honnan tudná, mit jelent az, hogy ember?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Cefi: ahogy mondod neki ki sem kellett lépni, mert sohasem tartozott az emberi lények közé! =))
Cefi
@RonaGyuri: "A gonosz embereket elpusztíthatják, de a félrevezetett jó emberekkel semmit sem lehet kezdeni"

(A.C.Clarke)
RonaGyuri
@Cefi: s ezek közül melyik lenne a mi jó Lajosunk? Sem nem félrevezetett, jónak nagyon nem jó, embernek is csak erős túlzással nevezhető. Hogy gonosz lenne? Nos ahhoz meg túlságosan buta! =))
Cefi
@RonaGyuri: Teljesen igazad van. Ahogy Terry Gylliam mondta:
A világ tele van olyan emberekkel, akik nem akarják gondolkodásra használni a fejüket.
kamazuka
Nem értem ezt az embert.de komolyan.
Nem lettek beengedve.papírok nélkül.Mi van ebben?
Oroszországba vagy éppen kínában sem lehet a határon papírok nélkül bemenni.
Na jó megdobálom az orosz vagy a kínai határőrt.hátha bejön.
Mondjuk a Spanyol kerítésnél milyen storyk lehetnek?
SystemError
Kósa nem csak alzheimer-es lesz idős korára, de átveszi a főgeci tahó embertelenségét is. Mindenesetre megnyugtató, hogy mindkettő habzó szájjal fog a sitten ülni, csak Viktornak az idegnyugtatók miatt fog folyni a nyála..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.