Botka kocsmai stílusban a bűnözéssel azonosítja azokat, akik gazdagok, pedig nemcsak bűnöző gazdagok vannak, akik lopással szerezték a pénzt. “Botka László vérpopulista kampánya (Bokros Lajos pontos definíciója) és olcsó hazudozása nem csupán azért kártékony, mert hamis ígéretekkel tömi az emberek fejét és butítja őket, hanem azért is, mert egybemossa a gazdagokat és a bűnözőket. Az MSZP honlapján Orbán strómanja, Mészáros Lőrinc testesíti meg a “gazdagokat”, a háttérben a gazda, a Mészáros-vagyon igazi tulajdonosa, Orbán látható.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Végül is, ha a csutigecire gondolt, igaza van.
aremy
ez a barom is magárról beszél mint bűnöző!
eugen4402
Adná a Jóisten, hogy Botka "nyelvbotlása" legyen a legfájóbb fogalom-tévesztés a hazai közéletben. Úgysem lesz belőle semmi, de legalább álmodni engedjétek az "elnyomott proletárokat"! Bár sikerülne Botkának meggyőzni a legerősebb magyar párt (a Nemszavazók) tagjait, arról, hogy a kriminálkormányzás leváltható, csak el kell ballagni az urnához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.