„Jujj, de sok dolga lesz Lázár Jánosnak és Semjén Zsoltnak, akik az Igazi Csíki Sör nevű, évente 200 ezer hektoliteres mennyiségben előállítva is "kézművesnek" nevezett romániai termék melletti kereszteshadjáratukban tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt akarják megrendszabályozni a Heinekent.”

- írja a 444 miután egyik olvasójuk a lap figyelmébe ajánlotta a Lidl Pelenbacher márkanéven forgalmazott sörét, amelyet egyből három vörös csillaggal díszített.

Ezen a sörön három vörös csillag van és itt habzik közöttünk

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
De ez nem a Heineken, ezt a románok nem tiltották be
ez a vörös csillag nem vörös csillag és nincs benne érdekeltsége
se Lázárnak se a Semjénnek.
relleporp
Törvényjavaslat: A jövőben a szállodák minőségét se lehessen csillagok-ban kifejezni, hanem csak más szimbólummal, mint pl. 4 gumimacis szálloda, v. 3 narancsos panzió.
nemkati
Nem csak a vörös csillag védjegyet, szimbólumot kellene betiltani, hanem legyen tilos használni a "vörös csillag" kifejezést, sőt, külön-külön a vörös, és a csillag szavak használatát is!!!
aremy
@nyanya001: hát persze mert az egyik az orbánért a másik a kövvérért míg a harmadik a káderért izzik azon a dobozon és ezeket ki tiltja be !!!
Hellcat
Most olvastam, hogy megtörétn a kiegyezés a heinekennel megy tovább a Ciuc és Csíki sör gyártása békében...kíváncsi vagyok a qrbánék átnyomják-e a hülye törvényüket ezután, vagy hirtelen nem is lesz annyira baj a vörös csillag itt ott...
nyanya001
index.hu/gazdasag/2017/03/27/megegyezett_a_heineken_a_csiki_sorrel/
Marad a vörös csillag?
Vesztes csatába indulnak Lázárék a Heineken ellen
Vesztes csatába indulnak Lázárék a Heineken ellen
A Heineken-csillag tilalma valódi lavinát indíthat, de a kormány sem biztos benne, hogy átmehet az EU-n. És kérdés az is, bejön-e a választóknak.
Tovább

Ahogyan arról korábban már írtunk, Lázárék a Heinekenre próbáltak egyedi törvényt írni, hogy megbüntessék, amiért Romániában megnyertek egy márkanév-használati pert a Lixid Project nevű cég ellen.
Vesztes csatába indulnak Lázárék a Heineken ellen
Vesztes csatába indulnak Lázárék a Heineken ellen
A Heineken-csillag tilalma valódi lavinát indíthat, de a kormány sem biztos benne, hogy átmehet az EU-n. És kérdés az is, bejön-e a választóknak.
Tovább

Azt szerették volna elérni, hogy a Heineken vörös csillagú márkajele miatt legyen megbüntetve valahogy úgy, hogy közben a többi vörös csillagos márkajelű terméket – Converse, Mily Way, San Pellegrino – nem bántják, és EU-tól se kapjunk érte büntetést később. Ugyanis hamar kiderült, hogy a törvényjavaslat több mint problémás: nem egyeztethető össze sem a magyar alkotmánybíróság döntésével, sem korábbi nemzetközi bírósági döntésekkel. A javaslat elfogadása esélyesen bukott pereket, és tetemes bírságot hozott volna, többen megkérdőjelezték, hogy a kormány a javaslatot komolyan gondolja-e, vagy csak a Heinekenre próbál ezzel nyomást gyakorolni.
Na [email protected] taknyász Fidesz most járjon a lepcsesetek.
nemkati
@Hellcat: Ezek után érdekes lenne, ha átnyomnák. Én mindenesetre gyorsan bevásároltam a Lidl-ben a @nyanya001: által propagált Perlenbacherből, amíg azt is be nem tiltják. Finom!!! :DDD Nem is barnasör, hanem fekete!!!
Eladott Ország
"Emberek a józan ész hullája fölött csíki legényest ropó népnemzeti elhülyülésben! Ha jól
hüvelyezzük mi, nemzetellenes hazárulók a magyar kormány hi­va­ta­los álláspontját , akkor egy tetszőleges multinacionális cégnek (és azokról tudjuk, hogy definició szerint aljas, szemét, velejéig rohadt g*cik) kormányzati felhatalmazásra van szüksége ahhoz, hogy – egy másik országban! – bíróság előtt érvényt szerezzen a jogainak. Vagyis, ha jól értem, Lázár János azt nehezményezi, hogy egy piaci alapon működő cég a saját, korábban megvásárolt szellemi tulajdonát megvédte. Egy másik országban. Ahol Lázár Jánost senki nem választotta meg."
nemkati
@nyanya001: Az, hogy már a törvény ötlete is mutatja, mekkora baromállat ez a Fidesz, még ráadásul perköltségek és büntetések garmadát zúdította volna az országra. Amit persze nem a síkagyú ötletgazdáknak, hanem az adófizetőknek kellett volna megfizetni. Mostmár csak arra leszek nagyon kíváncsi, milyen magyarázattal fognak kihátrálni.
nemkati
@Eladott Ország: Lázár a kormány szócsöve, bár sokszor önjáró is. Én inkább a rezsibarmot vágnám képen azzal a kérdéssel, hogy ezek után hogy tekint a vöröscsillagos sörökre, meg a Heineken feliratú söröspoharakra? Mert azt kívánom neki, hogy nézze csak, és inkább hányjon tőlük egy jó nagyot, minthogy még többet iszik.
quadrocopter
Debilék ismét rácuppantak a paci usb csatijára! Mert ezek ilyen gagyik, nagy pofával teleóbégatni a világot, hogy ez, meg az lesz, aztán nagy szopcsoi a vége!
nyanya001
@nemkati: Bár elég sok jel mutat arra, hogy nagyjából semmi értelme nem lenne nekitámadni a Heinekennek a Csíki Sörrel kapcsolatos balhé miatt, Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerda reggel azt nyilatkozta, hogy csak azért sem tágítanak az erre vonatkozó törvényjavaslattól.
Ezek szeretik, ha habzik a szar amit ők kavartak.
nemkati
@nyanya001: Jóvan, ebből lesz csak igazán nagy pofáraesés. :))
csetere
@nyanya001: Most, hogy a két gyár kiegyezett, pofára estek és maszatolnak a saját szájízük szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.