Egy portál megkérdezte az MTVA-tól, miért terjeszti a Kreml álhíreit. A válasz lenyűgöző. A Fidesz-uralta közmédiát nem igazán kell e sorok írójának kell bemutatni, 2012-ben már tízmillióra akart perelni az akkor még Belénessy Csaba által vezetett hazugsággyár, mert igazat mertem írni róluk – és azt, ugye, az alaptermészetük képtelen elviselni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Érdemes lenne a két alvezírt - Gulyás & Rezsi Szilárd - megkérdezni! =))
Macskaszem
A magyar sajtó kevés kivétellel kúrmánykézen van. A kúrmány feje úgy hallottam Putyin pincsije. De lehet, hogy a menyasszonya vagy a rosseb tudja. Akkor hogy a Q.. @nyjába szolgálja az amerikai érdeket?
nemkati
"Istenem, csak egy kicsit lenne már normálisabb ez az ország, csak egy kicsit!"

És nem az a probléma, hogy korábban a közmédia hogy működött - mert ennél azért tisztességesebben működött - , hanem hogy most, és ezután "eredeti rendeltetése szerint kutyakötelessége érdemi, pártatlan és ellenőrizhető tájékoztatást adni mindenről, beleértve természetesen a saját működését is." Legyen szíves! A mi pénzünkön, a mi érdekünkben. Mert ebből működnek, ezért.
nemkati
@Macskaszem: Dehát megmondta a közmédiasajtójómunkásember: az "oligarchaportálok" az amerikai érdekeket kiszolgáló média. Már csak az a kérdés, milyen közpénzből működnek ezek, amikor közpénzt csak a hazugsággyár közmédia kap?
quadrocopter
Nahát, hogy miket írkál vissza az MTVA Pénzmosoda és Csókosokat Közpénzből Jól Eltartó Csicska Gyülekezet!
nemkati
@quadrocopter: Európa leggazdagabb országa lehetnénk, ha valaha a Fidesz-KDNP által jogtalanul ellopott milliárdokat vissza lehetne adni ennek az országnak. Vagy majdnem leggazdagabb. Mert az elmaradt valóban szükséges fejlesztéseket sajnos már nem lehet utólag megtörténtté tenni. Legfeljebb később, újabb forrásokból pótolni. De az már nem ugyanaz. Az eltékozolt évek számukban nem nagyok, de egy ember életében óriásiak. Nekem legalábbis ez a kidobott, elpocsékolt 7 év nagyon sokat számít. Engem már biztos nem tudnak kárpótolni, az elrabolt pénzek visszaadásával sem. És ezt a 7 évemet már nem is tudják visszaadni. Életük végéig kísértse őket a bűnük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.