A 2014 májusában megválasztott Lovász László második elnöki ciklusát kezdheti meg az MTA-n, ha erre a közgyűlés is rábólint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az új akadémia elnökére bokros teendők várnak, mivel az ország helyzete katasztrófális.
"Európa legversenyképesebb gazdaságáról fantáziált a nemzet tacskóhitlere, marcipán ceausescu­ja és tikkelőbonszájcézára és senki nem volt, aki helyrerakta volna arra vonatkozóan, hogy a Világgazdasági Fórum legfrissebb (tavalyi) versenyképességi rangsorában Magyarország három helyet rontott, így most a 63. helyet foglalja el, hogy négy éve nem tud elmozdulni a 60. hely környékéről. Hogy évek óta probléma a gazdaságpolitikai instabilitás, a korrupció és a túlzott bürokrácia. Hogy gondok vannak a kormányzati transzparenciával és a közpénzek (újra) elosztásának átláthatóságával. Hogy az alap­, közép­ és felsőoktatás színvonala messze elmarad a világ élvonalától. Hogy az adóterhek világszintű összehasonlításban is magasak. Hogy az ország nem tudja megtartani a képzett állampolgárokat, és a fejlettséghez képest nagyok a jövedelmi egyenlőtlenségek. Senki nem volt, aki legalább elköhögte volna magát, hogy te büdös tahó, 4 millió ember él a létminimum környékén, ti mindenféle cselekkel hamisítjátok a statisztikákat, vagy egyáltalán nem is készíttek statisztikákat a nyomorról, és van pofád háttérhatalmakat és agyelszívást emlegetni? Amikor egy pályakezdő kutató, egyetemi adjunktus, vagy egy sokat megélt professzor a nyugati kollégája bérének negyedét sem keresi meg, amikor a kutatás­oktatásfejlesztés kizárólag a matolcsyzmus fellegvárainak álmodott oktatási intézményekre vonatkozik, amikor a közoktatás évek óta romokban van, Orbán meg kisvasutat épít stadionokkal, akkor milyen agyelszívás, milyen háttérhatalom? Mikor mindenki látja, aki nem genetikailag védett mindenféle agyelszívással szemben, hogy a széthulló, központosított oktatás, a nem létező egészségügy és a maffiaszerűen működő gazdaság elől már félmillióan kivándoroltak a pics*ba, kussolás helyett a sajátos észjárást dicsőíti. Azt a sajátos észjárást konkrétan, amely ezt az országot ide süllyesztette."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.