Kövér László, a nemzet mindig mérges embere vasárnap Borsiban járt, ahol a 341 éve született II. Rákóczi Ferencre emlékeztek. A házelnök mondott mindenféle szépet, az MTI tudósítása szerint ráadásul „részletesen ismertette a fejedelem életútját”. Kövér szerint „a vezérlő fejedelem jelmondata mindannyiunkat kötelez, és mindannyiunknak erőt ad, arra kötelez bennünket, mai magyarokat, hogy olyan államot építsünk, amely szolgálja, és nem kiszolgáltatja a magyar nemzetet, olyan államot, amely a nemzetközi együttműködésekben érvényesíteni tudja a magyar önérdeket, amely erősíti a Kárpát-medencei magyarság nemzeti összetartozását és társadalmi igazságérzetét; egy olyan államot, amely védi Magyarország és Európa keresztény szellemi gyökereit és értékeit, mint fennmaradásunk alapjait”. Ez mondta Kövér, aki ennyi erővel nyugodtan mondhatta volna azt, hogy a szabadságharc vezetője is Brüsszel ellen ment, és már akkor is támogatta a leendő Orbán Viktor harcát. Ami mégis érdekes ebben az...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hát persze, hát hogyne, már a Vereckei- hágónál is Brüsszelt szidták a szittya magyarok, a kumiszt meg nem a Heineken gyártja!
Pálinkafőző Rézüst
Dagilaci utolérte "hüjjeségben" kószalalát... :))
F_Viktor
Köteles, a nemzet nem = lőre baráttal és a haverjaitokkal, hogy (az állam) "szolgálja, és nem kiszolgáltatja a magyar nemzetet"!
Desischado
Engemm felháborít ennek a bunkónak a dumája. Hogy meri a nagyságos fejedelem nevét a mocskos szájára venni?! Arra sem méltó, hogy Rákóczi Ferenc nevét kimondja! A nyomorult férge! Ő tetőtől talpig igaz ember volt, nemhiába szeretik és tisztelik a magyarok ma is, mint ahogy én is. Ez a lény, arra sem lenne méltó, hogy a port nyelje mögötte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.