A Magyar Közlöny hétfői számából tudni, hogy a közel-keleti térségben élő üldöztetést szenvedő keresztényeket támogatandó a kormány úgy határozott, hogy 580,0 millió forintot biztosít az iraki város, Telsqof megrongált lakóházainak részbeni helyreállításához, 310,0 millió forintot küld az Antióchiai Szír Katolikus Patriarchátusnak a Libanonban kifejtett humanitárius tevékenységéhez való hozzájárulásként, ugyanennyit, 310 milliót ad az Antióchiai Szír Ortodox Egyház humanitárius tevékenységéhez is. Az Orbán Viktor által jegyzet határozat szerint a felajánlott 1,2 milliárd forintnyi támogatást a központi költségvetésből teremtik elő.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Halleluja. Nem is mehetett volna jobb, fontosabb célra.
Esetleg az itthoni éhezők, kórházak, csórók megsegítése? Persze, tudom--demagóg vagyok.
namihami
@Horizont: Rossz oldaláról közelítjük meg a dolgot.
Mivel ezek (állítólag) keresztények, tehát nem migráncsok, ezért segíteni kell nekik. Hátha bevándorolnak ide és akkor teljesül a KDNP által elvárt 6-8-10-es gyerekszám. Főleg, hogy a Mészáros és Orbán földeken kapálni bőven elegendő az ottani műveltség, iskolázottság. Többet, jobbat itt se fog kapni. Ha már a hazai fiataljaink, akik eléggé elitélhető módon, de jobban akarnak élni, inkább odakinn szülnek.
Ezeknek az orbáni életszinvonal már megváltás lesz. Ennyit pedig megér a kormánynak, pláne, hogy mi fizetjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.