Nekünk az oroszok által felújított metrószerelvényeink funtak majd a 3-as metró vonalán, Szófia viszont hasonló "egységáron" nemcsak hogy vadiúj szerelvényeket vesz, de az árba náluk belefért az ő új 3-as metróvonaluk kontrollrendszerének vásárlása és üzembe helyezése is. Miközben a 3-as metró járműkorszerűsítése nálunk abban a - több sebből is vérző - projektben merül ki, hogy a 37, rég kiöregedett szerelvényt nem újakra cserélik, hanem a szerelvényenként 6 kocsiból áll flottát az orosz Metrowagonmash újíthatja fel majd' 220 millió euróért, (és a hírek szerint, Tarlós főpolgármester kérésére, tényleg fehér lesz a kocsik fő színe (a másik meg fekete)), a bolgár főváros, mely hozzánk hasonló feladatra kényszerül, egészen más úton jár.

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Csizmás Kond: ez nem ész - azt csak Orbán állítja - hanem gátlástalanság kérdése! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Onnan kevés lett volna a ,,visszaosztás,,!!!
RonaGyuri
@Pálinkafőző Rézüst: ugyan csak visszafogottabbak! =))
papa.49
@RonaGyuri: Már az is tiszta haszon ha kevesebbet lopnak!!!
Csizmás Kond
...hát persze, mert az egész világ okosabb csak itt van ennyire buta vezetés...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: ez nem ész - azt csak Orbán állítja - hanem gátlástalanság kérdése! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...szerintem meg sokan csak ettől tudnak pisilni...ilyen gyerekes meséken már csak néhányatok képes csámcsogni.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: gyerekes mese? Túl azon, hogy tények bitonyítják, akkor az a sok idétlen baromság, amit imádott Orbánod összezagyvál az mi? Amit te úgy kajálsz, hogy közben elélvezel a gyönyörtől! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: dehogy bizonyitják, csak osszehordanak minden marhaságot mert tudják, hogy bármit mondanak elhiszitek
...holnap meg azzal fognak előállni, hogy a paksi beruházásból bulgáriában az egész országot ellátják az oroszok árammal
telegdilaci
Miért nem döngeti a mellét Orbán vezér hogy meg védjük az Országot,hogy hogy nem tudják érvényesíteni,a kedvezőbb árakat,mint az érdekeinket,mint a Bolgárok,vagy ők nem korruptak,nem akar senki meg gazdagodni,mint a mi vezetőink!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.