„Bolond lyukból bolond szél fúj” mondja ezt március 15-én az ő nemzetének nagyszínpadjáról, a körülötte elolvadó imádói előtt az ellene tüntető civilekről az a G.beteg, aki a saját grazi szakorvosa által kiállított leletei, és eddigi tettei alapján nem más, mint éppen saját maga. Önkritika hiányában erre csakis az lehet a tiltakozók válasza – ha már ennél az ovis módszernél maradunk -, hogy „Aki mondja másra, az mondja magára!…

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@division: Tével lájk. Nagyobb szégyen, hogy egy nemzeti űnnepen egy csuticigány szónokol, és azt nem lövi ki senki. A rájuk szavazókat is lessittelném hazaárulásért, a nemzet anyagi és erkölcsi tönkretételének okán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
@Horizont: Szeretnék látni a magyar kormányban egy bal szemére vak, csonkolt jobb kezű embert. Reményt adna...
Peller Anikó
Óó drágám, képzeled, hhah a plebejus nyugdíjaskorú 3 millió, a hajléktalan, a béna, a debil, az alkoholista tömegek képtelenek felemelni a seggüket, hogy elmenjenek szavazni, akkor majd kimennek neked az utcára rombolni vagy esetleg megverni néhány szerencsétlen rendőrt?

Gondolod érdekelné a gecit ha összetörnék Budapestet a tanárok vagy az orvosok?

Vagy kit veretnél meg velük, a fideszbirkákat?

Ha pedig senkit, akkor szépen masíroznátok egy kicsit, valaki beleordibálna egy mikrofonba, hogy nem hagyjuk vagy hogy elég volt és aztán szépen hazamennek.

Felemeli a hangját? Na ne nevettess.
Nagy Mária
@Peller Anikó: Szomorú, de igaz. Fotelforradalom, az való a mai kényelmes, látni nem akaró magyarnak.
coni
Egy őrült soha nem tudná ilyen következetesen játszani az őrültet miközben monopolyban viszik az országot. Én is nyalnám a szám szélét ha mindig 6-ost dobnék.
division
Azért én kilőttem volna minden sípoló szájából a sípot, elrontottak egy nemzeti ünnepet. Ezt kell hallani, látni a gyerekeinknek. Szégyen.
simmering73
off
Ma reggeli riport a királyi tévében. Kis nyugdíjas a hentespultnál: Tessék mondani libamáj van? Ha nem lenne végtelenül szürreális ez a jelenet, azt mondanám ez volt a hét vicce.
Cefi
@division: Tével lájk. Nagyobb szégyen, hogy egy nemzeti űnnepen egy csuticigány szónokol, és azt nem lövi ki senki. A rájuk szavazókat is lessittelném hazaárulásért, a nemzet anyagi és erkölcsi tönkretételének okán.
quadrocopter
@division: A nemnezeti ünnep nem azonos a rezsimpropagandával, de egyébként is, a sípkoncertet ki kellett érdemelni ez a genyónak és a hordának sikerült!
Továbbá a nemzeti ünnep nem azonos az értékes, összekovácsoló érdemi beszéd hiányában bedobott, hasonlatoktól hemzsegő fordulatokkal való szerepléssel!

Nemzeti érzelmekre alapozva - azt fedésként használva - úgy lopnak, csalnak, hűtlen kezelnek, osztogatnak egymás közt ahogy sem a tatár, sem a török nem volt képes, de még az "ideiglenesen hazánkban állomásozó" oroszok sem!
lampa laz
@division: az elmetoggyant előadást tartott a zombiknak március 15-én, szó sem volt nemzeti ünnepről.
eugen4402
Engem csak ez az öreg csotrogány lemezjátszó bosszant igazán, az ősrégi lemezen elakadt tűvel. Nem tudom elnémítani, mindig, mindenhol azt hallom:
"...és a magyar nem tanul, a magyar nem tanul, nem tanul semmiből, inkább beledöglik, de ... nem tanul, nem tanul..." Hülye ez a gép, vagy mi van?
Clavigo
@division: Az a szégyen,,hogy vannak még olyanok,,akik ezt a faszit még képesek nyálcsorgatva végig hallgatni.Egy sima felovasó szeansz ,,Neked mióta nemzethhyyy ünnep ? Ja...a dátumok stimmeltek...:) :) bocs.
Hellcat
@division: 2006 ban akkor a kordonbontó tanklopó gyújtogató székházfoglalókkal mit csináltál volna?
division
@Clavigo: Egy nemzeti ünnep nem a nyálcsorgatóknak van, hanem kulturált embereknek, persze gyűlölködők lesznek mindig.
division
@Hellcat: Nem kell visszamenni tíz évvel korábbra.
Clavigo
@division: Így van...Kénytelen vagyok igazat adni. Kulturált ember nem kíváncsi erre zsebberázó,szájnyalinkás idiótára.
szaboria1
@division: Igen nemzeti ünnep, de amit ünnepelnénk az is egy forradalomból jött létre, és ma már megint kezd a helyzet egy új forradalommá alakulni.
bakegya
Terrorveszedelemmel "blődli vicctor"most minden határon túli magyarnak kenyeret ad,de itt a hegyek nélküli szakadékban csakkk és csakkk is a MÉSZÁROS LÖLŐRE,A NEMZET VŐJÉRE KÖTELEZŐ ALAPOZNI A MAGYAR JÖVŐT-TESSENEK MÁR TUDOMÁSUL VENNI!!!DDD
Hellcat
@division: Igaza van @Horizont:-nak! Már megint ez a fránya kettős mérce meg a szenilitás.
bence
@division: ! Ami ezt kiváltotta az még nagyobb szégyen ! Mint hű fideszes , úgy gondolom , hogy ez eszedbe sem jutott ?!
division
@Clavigo: Mivel ő a miniszterelnök, az ő beszédét kell meghallgatni, ezt nem ártana megérteni. Mondjuk annak örülök hogy tíz éve kihagytam nemzeti ünnepünk megtekintését, Gyurcsány barátunk nem volt a helyzet magaslatán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.