Több mint egymilliárd forinttal támogatja a kormány a közel-keleti keresztényeket, elősegítendő a közösségek szülőföldön maradását.

A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a kabinet támogatja a szülőföldjükön maradt, közel-keleti keresztény és más üldözött vallási és nemzetiségi kisebbségekhez tartozó családokat, és elősegíti ezeknek a közösségeknek a helyben maradását.

A határozat szerint a kormány a 580 millió forintot különít el az iraki Tell-Aszkuf megrongált lakóházainak részbeni helyreállításához, továbbá 310-310 millió forinttal támogatja az Antióchiai Szír Katolikus Patriarchátus libanoni humanitárius tevékenységét, valamint az Antióchiai Szír Ortodox Egyház humanitárius munkáját.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mikor rugja mar oket valagba az Unio? Hogy az a penzmennyiseg, amit az Unio ad nekunk tamogataskent euroban, az forintban kimegy mindenhova mashova, mikozben atalakul Magyarorszagon...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Milliárdos támogatást küld a kormány a Közel-Keletre.

Ideje volt rájönnie, hogy nem csak fejér megyéből áll az ország, hanem szabolcsból is.
karma1
Mikor rugja mar oket valagba az Unio? Hogy az a penzmennyiseg, amit az Unio ad nekunk tamogataskent euroban, az forintban kimegy mindenhova mashova, mikozben atalakul Magyarorszagon...
Zeta
Itthol meg azért nem támogatja a fiatalokat, hogy elmenjenek! A végén csak egx maradhat!
lampa laz
A legundorítóbb és legpusztítóbb két dolog a világon, a vallás és a politika.
quadrocopter
Ó, itt mindenre van pénz, csak a "keményen dolgozó kisemberekre" és a "magyar emberekre" nincs!
Vajon mennyi kerül vissza bankszámlákra?
dr. prédikátor
Inkább nem írok semmit ,mert most nagyon durván tudnék fogalmazni!!!GECIK!!!
Tavryni őrnagy
Viktort nem fogadják el a pénz helyett? Mindenki jobban járna.
bakegya
ORBÁN KÖRÖSZÖT minden magyar nyakára, aki ezt a foci-és pálinkaforradalmár TEKNŐST FÖLTOLTA A NNAK A BIZONYOS KARÓNAK A TETEJÉRE AHOVA NEM VALÓ,MERT CSAKKK EGY ELRETTENTŐ,ERŐSZAKOS, TOLVAJ A KI A HITÜNKET IS PROSTITUÁLTA!!!
bakegya
...és ezek a jó arab körösztény papok ,nyilván ugyan olyan jól tájékozottak,mint azok a bizonyos orbánista kereszténykedők-AKIK ÉPPEN ELRETTENTŐ TÖRVÉNYEKKEL ILLETTÉK AZ Ő MENEKÜLŐ HONFITÁRSAIKAT???Kutyákkal a sarkukban,könnygázzal a szemükben!!!
bakegya
@Tavryni őrnagy: már a pápával rivalizál a rétinéger...és a sok hülye birka magyar még mindíg asszisztál ehhez is-
Hellcat
Mert itthon ugye nincs helye annak a pénznek.
bakegya
@quadrocopter:CSÚSZDAPARK,FUTÓPÁYA,PUSKÁS ARÉNA TÖBB IS MINT KÉNE..ÚSZÓKEFÉLŐ HELYEK A BALATONBA,ATOMREAKTOR A SEGGÜNKBE-mit akarunk még-iskola és kórház helyett???
Nessy
Gondolják státusz keresztényeink, nem árt minél több pappal jóba lenni, legyen aki imádkozik bűnös lelkükért! Most már csak az kell, hogy O.V. Isten fiának kiáltassa ki magát! A hívei meg is tennék!
Szerintem már célszerű lenne a határon túlra költözni, akkor még kórházat, iskolát is kapnánk!
Jozefina
A két csuhás alig várja, hogy zsebre vágja a lóvét!!!
Eladott Ország
És újra csak rá kell eszmélnem, mennyire igaza volt a mi Urunk Jézus Krisztusnak, mikor a szeretet parancsát nevezte a nagy parancsolatnak, ahogy az Máté evangéliumában áll. Mert ha a hit hegyeket mozgat, úgy a szeretet még ennél is többre képes: úrrá tud lenni mindenen, még a józan észen s a megfontolt mérlegelésen is. Bár csak mi volnánk az amerikai Róbert bácsi de, az a baj , hogy kilóg a seggünk a lyukas nadrágból is és hozzá ér a hideg falhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.