A teljes fővárosi egészségügyi ellátás megújulhat 2025-re az elkészült átfogó fejlesztési koncepció alapján, amely szerint a három szuperkórház mellett az összes fekvőbeteg-intézményt korszerűsítenék - írta a Magyar Idők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Stadionok helyett ez lett volna az első! Először az egészség utána a szórakozás!
RonaGyuri
Csak egy kérdés

a média beszámol arról, hogy „A teljes fővárosi egészségügyi ellátás megújulhat ”

A Magyar Idők Cserháti Pétert, az Egészséges Budapest Program (EBP) miniszteri biztosát. kérdezte. Aki szerint: „A teljes fővárosi egészségügyi ellátás megújulhat 2025-re a most elkészült átfogó fejlesztési koncepció alapján, amely szerint a három „szuperkórház” mellett az összes fekvőbeteg-intézményt korszerűsítenék. A Semmelweis Egyetem fejlesztési tervével összehangolt kormány-előterjesztés szerint a Dél-Budára tervezett vadonatúj kórházat az orvosegyetem működtetné.”.
Nekem csak egy apró kérdésem van: mit tesznek a várható stadionicítis ellen! =)) Azaz mi a biztosíték, hogy nem az lesz, mint a magyar focival!
aremy
@RonaGyuri: miért mi van a magyar focival?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.