Hétfőn a beruházó Nemzeti Sportközpontok és a kivitelezést elnyerő konzorcium képviselői aláírták a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának tervezéséről és kivitelezéséről szóló szerződést. "A közbeszerzési eljárással kapcsolatban jogorvoslati kérelem nem érkezett, az eredményt senki sem támadta meg, és a törvényben meghatározott szerződéskötési moratóriumot követően a felek aláírták a szerződést" - olvasható a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) közleményében, amely hangsúlyozza, az új Puskás Stadion építése kezdettől "színtisztán hazai projekt", mivel a terveket nemzetközileg elismert, számos díjjal kitüntetett magyar építésziroda álmodta meg, és a kivitelezést is magyar cégek szakemberei végzik.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy elhamarkodott állítás, vagy tudatos parasztvakítás

Tényleg semmiből sem tanulnak

A derék magyar média diadalittasan adta közre az MTI pármondatos hírét: „étfőn a beruházó Nemzeti Sportközpontok és a kivitelezést elnyerő konzorcium képviselői aláírták a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának tervezéséről és kivitelezéséről szóló szerződést. Az áfa nélkül számított (nettó) ár 143 milliárd forint. ”
A hírnek ad némi pikantériát az alábbi két mondata:
„”,
majd
„színtisztán hazai projekt", mivel a terveket nemzetközileg elismert, számos díjjal kitüntetett magyar építésziroda álmodta meg, és a kivitelezést is magyar cégek szakemberei végzik”.
A szöveg szinte szóról szóra megegyezik, csak a címet variálják, igaz a legtöbbje így vagy úgy rögzíti a 143milliárdos összeget, olyan is van ahol hozzáírták a nettót! Az azonban nem, hogy: momentán! =))
Másik érdekesség, hogy bár büszkék vagyunk a nyertesre, de nem kötötték az orrunkra!
lampa laz
Pénztároslölönek + csutihavernak tegnap jónapja volt, mert ezáltal pármilliárd megint begurult a saját kasszába. Persze ez menetközben mindig annyival több lesz amennyivel növelni tudják a beruházás értékét előre nem látható kiadások címén.
bakegya
Egy célzó...e-hez képest ingyen van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.