Közös listán indulna az LMP-vel, a Párbeszéddel és a Momentummal is az Együtt elnöke. Juhász Péter szerint együtt kell megcsinálniuk az új pólust. Mindent ennek rendel alá, a képviselői tisztségéről is tervezi a lemondását. Orbán fütyülését akkor hagyja abba, ha leül vitázni. Interjú.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na,akkor életed végéig fütyörészhetsz, de még talán az unokáid is, de legalább addig míg legalább egy dakota leszármazott, vagy vejkó szerepel a politikai palettán.
bakegya
FÖLDET RÁ...KÁR A PARADICSOMÉR...asse érdemli meg!!!HA MAGYAR-mert azt is bezsákoltatná a mészáros lölövel,de a nemzet vőjével biztos!!!
Béla333
Naná! Hiszen ha a Fidesznek lehetett tojást dobálni március 15-én Demszkyre, akkor miért ne lehetne rohadt paradicsomot dobni Orbánra?
Béla333
"Közös választási listát és jelölteket szeretne az LMP-vel, a Párbeszéddel, a Momentummal és a Kétfarkú Kutya Párttal Juhász Péter."

Egyetértek! Nem rossz ötlet! Ha Gyurcsányékkal nem lehet értelmesen beszélni, csak mószerolni és diktálni tudnak, akkor hagyni kell őket a fenébe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.