A frakcióvezető az Emberi Jogok Európai Egyezményét is felrúgná a bangladesi menedékkérőkről szóló döntés miatt, aminek kellemetlen következményei lehetnek hazánkra nézve.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Asszem, hogy kosa megint jobban tette volna, ha otthon papucsban szurcsolgeti a reggeli kavejat, es nem osztja az eszt nyilvanosan, plane nem ebben az ugyben. Megint elszolta magat, mert elarulta, hogy TUDJA, mi a kulonbseg a menekult (refuge) es a migrans (bevandorlo) kozott... Azert azt is jo lenne tudni, hogy ez a ket szerencsetlen bangladeshi HOL akart letelepedni? Sztem tutira nem Magyarorszagon, de itt eselyuk sem volt a rendorsegnel es a bortonnel tovabbjutni, tehat jogosan kaszaltak el az ugyukben Magyarorszagot.
Azzal is elszolta magat ez a felnotas, hogy valaki(k) 45 milliard forintot keresnek a menekultugyon. TENYLEG??? KICSODAK, ha szabad erdeklodni, mert a civil szervezetek tutira nem. Nekik csak kiadasaik vannak egyenlore, amit adomanyokbol fedeznek.
Szoval, kar volt megszolalnia...
colibri
Ha nem az országról lenne szó és babra menne a játék, illene rá a mondás, nem azt kell nézni, mit, mond, hanem azt, hogy ki mondja. Sajnos Kósa nagyon sok kárt tesz a magyaroknak az idióta beszólásaival, ez a mostani akár jóvátehetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.