Az MSZP elnöke szerint pártja 2018-ban meg fogja nyerni a választást. Molnár Gyula kedden Sopronban, sajtótájékoztatón kiemelte: bízik abban, hogy a Fidesz leváltható, az ország pedig megjavítható. A választási győzelemre igazi esély akkor van, ha közösen indulnak az ellenzéki pártok a Fidesz és a Jobbik ellen, közös miniszterelnök-jelölttel és közös listával. Aki más megoldást javasol, "az nem akar igazán nyerni" - jegyezte meg Molnár Gyula. A "kételkedőknek" a pártelnök azt javasolja, hogy első körben a miniszterelnök-jelölt kérdéséről nyilatkozzanak, hogy van-e jobb javaslatuk Botka Lászlónál. A következő körben a 106 egyéni választókerület jelöltjeiről lehetne egyeztetni, végül pedig a listáról.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Vagy összefogtok normálisan vagy marad a horda !
Egyedül kevesek vagytok az ígérgetések ellenére is !
A nép változást akar !
Elég volt a rablóhordából !
Béla333
Elég volt már az önjelölt megmondóemberekből!
Mind azt mondja, hirdeti, hogy ő és az ő emberei/pártja az egyedüli legjobb, aki meg nem áll be melléjük, az árulómocskosfideszbérencorbánszekeréttolja!
Ezen kívül nem lehetne valami olyasmit hallani, hogy hogyan lesz nekünk jobb, könnyebb, élhetőbb országunk, kevesebb bűnözéssel, korrupcióval?
aremy
ez a két "jó" ember nem beszélget egymással mert mind a kettő mást énekel.csak így tovább!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.