A világpiaci árak mérséklődésével összhangban Európában jelentősen csökkent az importált gáz ára, ennek ellenére Magyarországon mégsem volt rezsicsökkentés az elmúlt években. Mint ismeretes, a magyar kormány még 2012-ben indított harcot az energiaszolgáltatók ellen, a rezsicsökkentés keretében pedig a hazai gázárak 25 százalékkal csökkentek. A rezsicsökkentés bejött a Fidesznek, mivel könnyen eladható történet volt a választások előtt. Az eredmény mindenki számára ismert, a kormánypárt tarolt a 2014-es választásokon.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért az épelméjűek eddig is tudták, hogy a világpiaci ár megtakarítás felét kaptuk "ajándékba" a másik felét meg ők nyúlták el! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Na rezsiszilárdot cuppantók, ilyenkor akkor mi van?? Ja, átverés fidesz módra...
RonaGyuri
miért az épelméjűek eddig is tudták, hogy a világpiaci ár megtakarítás felét kaptuk "ajándékba" a másik felét meg ők nyúlták el! =))
Nessy
Nem ok nélkül ragaszkodnak a nép-nemzethy árszabályozásukhoz, az adószabályaikhoz! Még az a gonosz Brüsszel helyre tenné a dolgokat, aztán kevesebb jjutna nekik !
Pálinkafőző Rézüst
"szűk 3 esztendő alatt a Németországba importált orosz gáz ára több mint felére zsugorodott,"
És nálunk???
Perwool
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 17:52
Nálunk is!!!

A haza megmentésének és "rizsacsökkentés" kommunikálásából nem lehet ingatlant, kastélyokat, földeket és vagyontárgyakat vásárolni a családnak.
Macskaszem
Választás előtt majd dobnak pár morzsát, hogy érezzük a törődést.
telegdilaci
Kamu a rezsi csökkentés,azt hiszik olyan hülyék vagyunk hogy mindent el hiszünk! a valódi rezsicsökkentést,valaki el dugta saját zsebébe! a nekünk hazudott rezsi csökkentés,a politikusok,agyában létezik hazugság formájában! hogy lehet hogy egyik hónapban 19-ezer ft a fűtés számla a következő hónapban,23-ezer! ezt nem tudom hogy lehet meg magyarázni!
simmering73
Sőt! A nagy rezsiháborúban sikerült a decemberi 3900ft-ról februárban 4490ft-ra felemelni a palackos gáz árát. Rezsi Retyó Szilárd a mai napig adós a miérttel.
Pálinkafőző Rézüst
@simmering73: Rezsi Retyó rottyant rátok...:(((
quadrocopter
@RonaGyuri: Az a gond, hogy Nohás Józsi bácsihoz és Kannás Karcsi bácsihoz, valamint Tablettásné Fröccsöntő Ferencnéhez, Szittyós Böbéhez, nem jut el a megvilágosodás és eszerinti értékelés gondolata! Ott b****ák őket, ahol akarják és ahányszor akarják!
papa.49
Ezért kellett kipaszírozni a külföldi szolgáltatókat, ráadásul telebasszák szemét ,,mocsárgázzal,, a földgázt, mikor hát decemberben, évek óta minden decemberben 100 m3 több a gázfogyasztás mint januárban, és még az évek múltával ez is nő!!!
F_Viktor
@telegdilaci: Irod:
"a valódi rezsicsökkentést,valaki el dugta saját zsebébe! "

Az a valaki garancsy, orban energetikai stromanja.
quadrocopter
@papa.49: Ismét trükköznek Geciék, ugyanis 2012 februárjában Putyin bejelentette, hogy az Európának szálltott gáz árát 16 %-kal csökkentik, végül 20 %-kkal csökkentették!
Geciék "rezsicsökkentése" hány százalék lett? Még a 16 %-ot sem közelítette meg!
A többi ment a saját lábon állás számláira!
papa.49
Mindenesetre ami évek óta nem fordult elő, az idén januárban igen, annyira kicsi volt a gáz fűtőértéke, hogy a kazán leszabályzott lánggal nem működött, kénytelen voltam adni neki kicsit többet, ez tartott pár napig aztán vissza lehetett állítani...Mindenesetre konkrétan decemberben elfogyott 452 m3, januárban mikor vagy8-10 fokkal hidegebb volt csak 341 m3...Ha ehhez hasonlítom a 2012. év decemberét mikor 264 m3 fogyott az azt követő januárban 200 m3 akkor szembetűnő a tendencia, hozzáteszem a kazán tökéletesen működik, elektronikus lángmodulációs rendszerrel, csak ugye ha nincs fűtőérték akkor a meleg is nehezebben lesz a lakásban, még a termosztát is elektronikus...
Egyerűen szar a gáz minősége, és ráadásul nálunk most drágább mint Európában bárhol, azért hogy a MET gyarapodjon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.