A BKV az MTI megkeresésére közölte: a jármű tervezetten állt ki a forgalomból. Mint írták, a metró tervezett menete 8.40-től 15.07-ig, illetve 9.28-tól 23.23-ig tart, a köztes időszakokban pedig kiáll a forgalomból.

Közölték továbbá, hogy a hét több napján szintén ezen menetrend alapján közlekedik majd a Panda becenevű felújított szerelvény.

Az első felújított járművet múlt hétfőn adták át, de azóta többször is ki kellett állnia a forgalomból valamilyen meghibásodás miatt.

Gulyás Attila, a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének elnöke az MTI-nek korábban azt mondta, még a tűréshatáron belül vannak a 3-as vonalon futó felújított metrószerelvény hibajelenségei, probléma akkor lesz, ha ezek nem szűnnek meg heteken belül.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Biztosítaniuk kell a pihenő időt a szerelvénynek is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
Valahonnan ismerösek ezek a hazugsagok, hiszen nincs uj a nap alatt. Ezek meg az ötleteket is lopjak! Persze nem sokan emlekeznek mar a Goebbels-i propagandaradiora, amiben 1943 utan 2 evig a szervezett es taktikai visszavonulasrol volt szo. Sztalingradtol Berlinig, 2000 km-t vonultak vissza...
coni
Orosz munkatempó. 4 nap betegállomány egy nap pihenő.
Cefi
Tisztelt gulyás elvtárs! Ha levágom a fonnyadt répádat, feldzögelem a homlokodra, attól nem leszel unikornis. Ez a fostalicska feher guruló szarosvödör nem metrókocsi, hanem eszköza lopásra bazdmeg. Anyukádat nem mernéd rá felúltetni te tarlóscsicska.
quadrocopter
Az összes eddigi metróhiba tervezett volt, csak nem akkor következett be, amikorra várták!
Vegyétek tudomásul, kedves utazó parasztok!
Pálinkafőző Rézüst
@teuton: igen! "Rugalmas elszakadás" volt az elnevezése... És nagyon sokan bekajolták...
Hellcat
Akkor holnap én se megyek be dolgozni, hanem tervezett otthonmaradást csinálok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.