Késelés történt a debreceni Kossuth Lajos III. Kollégiumban – adta hírül a 444.

A beszámoló szerint egy férfi azért szúrta torkon a szobatársát, mert elmérgesedett a viszonyuk az egyikőjük örökös korán kelése miatt.

A portál a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot is megkereste, ahonnan azt a választ kapták, hogy ma

a sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy fiatal férfi szóváltásba keveredett vele. A gyanú szerint a vita hevében a férfi egy késsel a sértettnek hámhorzsolásos, könnyű sérüléseket okozott. A feltételezett elkövetőt a rendőrök a városi rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása jelenleg folyamatban van.

A Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Miért nem teszik őket külön szobába? Az igényeket előre felmérhetné a kollégium vezetője, azért van ott!
nezelodo
@bakegya: Lehet, hogy a balta végleg megoldotta volna a vitát, de ki ad érte nemzetek közti barátságot, ki vesz érte államkötvényt, és vállalja-e az ellenőrizhetetlen számlák vezetését? A második kérdésem a sértettnek nem volt-e sérelme, hogy a tettes esetleg hajnali négykor feküdt le és addig a másiknak nem volt nyugta?
bakegya
@nezelodo: a visszafordíthatatlan cselekedeteket nem vagyok képes tolerálni.
Bizonyos jogvégzettek mint a mellékelt ábra is mutatja, másképp kereszt-ténykednek,még a még oly jogállamban is mint a miénk.
KOLLÉGISTA ÉN IS VOLTAM-DE CSAKKK KÉT HÉTIG-SE A PIÁT SE A TÖMEGET NEM BÍRTAM-JÓ MONDJUK ÉJJEL TELJES CSENDBEN TUDTAM TANULNI-GONDOLKODNI-EZ A MAI NAPIG IS ÍGY VAN-ÉLES SZERSZÁMMAL A KEZÉBEN AZ EMBER HA NEM CÉLKÉPZETTEL HANEM ÖSZTÖNBŐL VAGDALKOZIK,mint ebben a koleszban is -AZ VISZONT MÁR EMBER -EMBER ELLENI BŰNTÉNY-a kollégiumi házirend az ami az ilyet preventív kezelni köteles-mint ahogy írja is itt valaki.
nezelodo
@bakegya: Hét évig éltem kollégiumban, de ilyenről még hírből sem hallottam, és soha nem volt a szokásos kis csibészségeken kívül semmi komoly konfliktus a kollégiumban. Akkor még megvolt az a hierarchia a koleszban, hogy a felsősök feleltek a rendért, és be is tartatták. Később aztán ez fellazult, és bizony komoly és tragikus dolgok történtek ott. A gyerekeim is kollégisták voltak évekig a tanulmányaik alatt, de a HÖK-ös kiskirályok ténykedésén felül semmi sem borzolta a kedélyeket.
bakegya
@nezelodo: hát ez sajnálatos de nem igazán pozitív irányba változott az állami fenntartás által a helyzet-alapvető emberi normákat sérthetnek a bentlakásos intézményekben,és a betekintés lehetőségét is szakmai indoklással utasítják el-pl a patronálói rendszert is hiányolom a szakmai szintről már szólni sincs lehetőség ,KINEK???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.