A Carion a világ legtranszparensebb cége: még tartott a céges brainstorming, amikor a járókelők elé rakták a cég eddig titkolt terveiről szóló flipchart papírokat. Így kell kiderülnie, hogy tényleg indítanak NOK-ot. A Carion onnan lehet ismerős, hogy Rogán Antal minisztériuma tavaly valamiért pár nap alatt áttolt a parlamenten egy törvényt, ami egyrészt „Nemzeti Otthonteremtési Közösségek” (NOK) néven lakásvásárlás céljára legalizálta a – korábban jó okkal gyakorlatilag betiltott, elég átverős – fogyasztói csoportokat, másrészt több kísérletből azt is megoldották, hogy csak és kizárólag a Carion, vagy a vezetői által jóváhagyott cég indíthasson ilyet. A törvény megjelenése után másfél héttel már kapta is a cég a hitelt Matolcsy György unokatestvérének bankjától, valahogy megszerezték a Quaestor korábbi kockázati tőkealapját, az egyik carionos tulajdonos pedig a Rogán Antal „találmánya” körüli üzletelésben is benne volt. (Azt is csak ezután vettem észre, hogy a Moszkva téren is...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Csak gratulálni tudok...Főleg a körötyénszájszagú-fitymasz szavazóknak,,,akik még mindig hatalomban tartják ezt a rohadt kondát.
RonaGyuri
Ez már nem is egyszerűen államosított korrupció, hanem ipari méretekben! =))
Clavigo
Csak gratulálni tudok...Főleg a körötyénszájszagú-fitymasz szavazóknak,,,akik még mindig hatalomban tartják ezt a rohadt kondát.
Cefi
@Clavigo: ...egy kondában azért több az ösztönös intelligencia...
quadrocopter
A szaros patkány Trógán, csak nem nyugszik a valagán. Aki elgfogj, a nevemben is...és lehetőleg 8 napon túlit!
CsipkeRózsa
Ezen a témán ügyködött, azért nem láttuk, hallottuk őt.

Rogán ennyire védett személy, hogy bármit megtehet tucatnyi kiderült disznóság után is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.