Ekkora szereptévesztést már rég láttál, kapaszkodj! A döntéshez kapcsolódó vitában az egyik Fidesz-KDNP-s képviselő arra hívta fel az egybegyűltek figyelmét, hogy Jordán előadásaiban időnként összekeverik az obszcenitást a modernséggel, a város alpolgármestere, Koczka Tibor pedig azt nehezményezte, hogy a színigazgató beült a Hír TV-be, Kálmán Olga műsorába. Volt egy harmadik fellépő is, bizonyos Tenki Mária, a helyi jogi bizottság fideszes elnöke, aki viszont azt helyezte kilátásba, hogy időnként ellátogat majd ellenőrzés céljából a próbákra és az előadásokra.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Te 6 elemis, baszatlan klimaxos fideszállat szutyok! Eltévesztetted az évet és az országot! Ez nem 1952, és nem Albánia bazdmeg!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Te 6 elemis, baszatlan klimaxos fideszállat szutyok! Eltévesztetted az évet és az országot! Ez nem 1952, és nem Albánia bazdmeg!
aremy
ha oda látogat az elvtársnő jegy nélkül nem engedni be!!!
yazo64
Talán ragad rá a koszon kívül egy kis kultúra is...
nezelodo
Ja ha fideszes mindenhez ért! Most nagy szükség lenne rá, pl a felújított metró vezetőjeként, mert nyilván ahhoz is ért.
Nekünk is van egy ilyen képviselő polihisztorunk, de ő az átkosban is nélkülözhetetlen volt a pártban, nemcsak most újsütetű antikommunistaként. Már gyanakodtam hogy a feljelentő T. Pista az apja, ezt a házmester szakmát is szakmányban gyakorolja.
papa.49
Beh rusnya némber, hozzáértés fütyisz módon, mondom jövőre itt már a ,,szamóca,, lesz az igazgató, igazgathatja saját magát egyedül!!!
Cefi
@papa.49: De akkor legalább ennek a fapicsának lesz ingyen belépője. És jogosan lehet ott. Vasárnap délelőtt. A "focilabda tündöklése és bukása" című matinédarabon.
papa.49
@Cefi: A szamóca ahhoz is hülye, ő csak a Nagy Cirkuszi számát tudja előadni, amikor esett, kelt a porondon))))))))))
Clavigo
Szerintem oda kellene engedni...:) :) :) Ellenőrizzen...:) :) :) Égne ,,mint egy szaros gatya.
papa.49
És a porondmester 20 másodpercenként seggberúgta)))))))
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Tiéd a mai 10 pontos! :-)))
Pálinkafőző Rézüst
@Cefi: és még ezek a betyárkörték komcsiznak...Bexxxarás...
Clavigo
.. :) :) Bástya elvtárs is ellenőrizte a Vidámparkot.. :) :) :) Természetesen szakmailag..:) :DDDDD :)
Cefi
@Clavigo: ...a szocialista szellem vasútja...
nezelodo
@papa.49: Van még egy magánszáma, amit a Jordán sztori "levezénylése" közben is csak úgy véletlenül beleszúrt a szövegbe, aszongya, hogy "amikor apáddal jöttünk ki a sziklatemplomból..."
Van még egy ilyen kiválóság a nála idősebb korosztályból, aki szintén ott imádkozik naponta a mély vallásossága, (és a súlyos bűnei) okán, terjeszti is minden lehetséges fórumon. Azért egy apróságot ő is kifelejt a történetből, hogy 1953-ban a papneveldében ő kalauzolta az AVH-s különítményt, amely felszámolta az intézményt. Nyilván úgy tudja senki sem él már a szobatársai közül.
A Szamóca egykori munkatársai viszont úgy emlékeznek, nem is hallott Istenről a rendszerváltást megelőzően, sőt! Nincs ezzel sem baj, csak az elhallgatás, nem is akarom hasonlítani senkihez, de Koba elvtárs is Tbilisziben a papneveldében eszmélt rá, hogy a Kommunista Kiáltvány a reggeli imája.
dr. prédikátor
Hogy a bika húzzon a faszára te hülye picsa!!!Mi a faszt értesz te egy szinházi munkához???
papa.49
@nezelodo: Egyet tudok ritka nagy szarházi, legalábbis nálam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.