Erikát lúggal csonkította meg volt barátja, egy orvos, aki nem tudta feldolgozni, hogy a nő szakított vele. A magyar igazságszolgáltatás képtelennek látszik megbirkózni az esettel. Erikát 2013 március 12-én támadta meg volt barátja, Bene Krisztián, aki akkor a budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója volt. A nőt a lakásában egy injekcióval elkábította, majd maró lúgot öntött a nemi szervére. Az orvosok szerint Erika már sosem élhet normális nemi életet, nem tudni, hogy lehet-e gyereke. A támadás után az orvost hamar elfogták, de aztán kiengedték, és megpróbálták megszüntetni a nyomozást. Erika panasza nyomán indult csak újra az ügy. A férfi első fokon 4 év börtönt kapott. Másodfokon, nem jogerősen 9 év börtönre ítélték. A mai napig szabadlábon van, Erika pedig rendőri felügyelet alatt él.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Kedves Erika! Ha tudod, hogy ő volt és nem tudod bizonyítani: vágd le a farkát! Szemet-szemért!
Nincs Gogh
Mivel épeszü/empatikus ember ilyet nem tesz egy embertársával ( de még egy álattal sem !) gyanitható, hogy B.Krisztián -minden diplomája ellenére- nem a fejével gondolkodik, hanem a nemi szervével és annak nem tud megálljt parancsolni . Én nem kivánok - még neki sem - embertelen kinokat, azt azonban igen, hogy - igy vagy ugy -, de tapasztalja meg saját életében is annak a következményeit, amit ő - cezaromániából - egy másik embernek okozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.