A karcagi nő elkábította alkalmi ismerősét.

Március 28-án a reggeli órákban egy helyi férfi tett bejelentést a Karcagi Rendőrkapitányságon, hogy pár nappal azelőtt egy alkalmi ismerőse valószínűleg begyógyszerezte és meglopta.

A férfi 2017. március 23-án délután Karcag egyik utcáján ismerkedett meg a 32 éves nővel, akivel megegyeztek, hogy másnap is találkoznak, és szexuális kapcsolatot létesítenek.

A következő napon a megbeszéltek szerint a férfi lakására mentek, ahol a – rendelkezésre álló adatok alapján – a nő valamilyen szert tett a vendéglátója sörébe, aki miután azt gyanútlanul elfogyasztotta, szinte azonnal elaludt. A házigazda hajnalban tért magához és észlelte, hogy otthonából eltűnt a mobiltelefonja, készpénze valamint élelmiszerei és ruhaneműi is.

A karcagi rendőrök a bejelentést követően egy órán belül azonosították, felkutatták és elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Máriát. A Karcagi Rendőrkapitányságra előállították, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.