Elfogadta a Kúria az ügyészség indítványát és kedden az előzetes letartóztatását rendelte el Bene Krisztiánnak, a budai Irgalmasrendi Kórház volt főigazgatójának, aki 2013-ban egy injekcióval elkábította volt barátnőjét, majd maró lúgot öntött az asszony nemi szervére – írja a Velvet.

Az ügyészség indítványára azért volt szükség, mert a férfit március 10-én másodfokon, nem jogerősen 9 évre börtönre ítélték ugyan, de a súlyos büntetés ellenére a szabadon távozhatott a bíróságról. Ezt fellebbezte meg az ügyészség.

A férfit egyébként már a támadás után is hamar elfogták, de aztán kiengedték, és megpróbálták megszüntetni a nyomozást. Erika panasza nyomán indult csak újra az ügy.

Az orvosok szerint Erika már sosem élhet normális nemi életet, nem tudni, hogy lehet-e gyereke.

A nő a 444-en kedden közzé tett videóban beszél az életéről:

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"A férfit egyébként már a támadás után is hamar elfogták, de aztán kiengedték, és megpróbálták megszüntetni a nyomozást."

A pintérség és pártőrség majdnem beleszakadt a Nagy Nyomozásba! Ahány ügyet ezek már leölhettek, mert hiábavalónak tűnt a megszüntetés elleni panasz...
nezelodo
Kedves Dakota hatóság, mi tartott ilyen soká? Csak nem azon tanakodtatok segítsetek-e, amiért az a félkegyelmű Nemzet Orvosa elárulta a hatalomba való bebetonozásotok cementjének a lelőhelyét? Tudjuk mi azt az ajkai fertőző osztály egykori orvosa nélkül is, hogy az erdélyi magyarság átverése a kötőanyag!
moareka
Na akkor a nemzet orvosa nem tudta az ürgét kihúzni a csávából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.