Nyilatkozott az a 16 éves lány, akit hírbe hoztak Körmend KDNP-s alpolgármesterével, Szabó Ferenccel. Az ügy az után pattant ki, hogy Szabó februárban bejelentette: magánéleti okokból lemond posztjáról. Később kiderült, az lehetett a háttérben, hogy viszonya volt egy bőven fiatalkorú lánnyal, aki korábban abba az iskolába járt, ahol Szabó napközis tanárként dolgozott.

A közösségi médiában érte utol az atv.hu az érintett lányt, aki azt mondta, magánügy, hogy mit gondol az esetről,

de azt hazugságnak tartja, hogy egyes médiumok áldozatnak állítják őt be.

A helyzetről azt írta, "megesik" az ilyen, és "számoljon el mindenki a saját lelkiismeretével".

Korábban megszólalt Szabó Ferenc édesanyja is, elismerve, hogy a férfi valóban kapcsolatban volt a lánnyal, de az asszony a diákot okolta emiatt, mondván, a szerelmével üldözte a tanárt. Az érintett iskola diákjai szerint a pár a szaftos Facebook-üzenetekkel bukott le. Miután kirobbant a botrány, a tanár néhányszor még megjelent az iskolában, de azóta szabadságot vett ki.

A lány édesapja azt mondta, majd a rendőrség jár a végére az ügynek. Hozzátette, több fórumon próbáltak segítséget kérni a lány helytelen viszonya miatt, de végül csak a rendőrségi feljelentéssel sikerült áttörni a közöny falát.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz az ügyben, gyanúsítás még nem történt.

Harrach Péter KDNP-frakcióvezető azt mondta a lapnak, ha bebizonyosodik, hogy bűnt követett el, kizárják Szabót a pártból. A történelmi egyházak pedig egységbe tömörülve határolódtak el a kereszténydemokrata politikustól.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

huKKK
A 16 éves vén gonosz boszorkány megrontotta a naiv 61 éves csecsemőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Eladott Ország: Itt már minden megtörténhet.
terlasz
@Szeparepa2: Van úgy, hogy a répád 10 év fogságra ítél, ha az eszed annyi, mint amennyi látszik.
nezelodo
Hallottam én olyanról, hogy a tizenhat alatti lányhorda be-beszólogatott "felhívás keringőre" a kocsma közösségének egy faluban, de azok bepiálva is eleresztették a fülük mellett, mert ismerték a női ágon valamennyi felmenőjüket. Az más kérdés, hogy felnőve sincs akadály előttük, bármit megtehetnek, egyenlőre büntetlenül.
pungapeter
@nezelodo: te elolvastad a cikket vagy csak eccerűen elgurult a kábszid?
nezelodo
@pungapeter: Olvastam, nem gurult el, mert nem élek vele, de a példabeliek esetében nagyon hiányzik a sárga ház, családilag. Nem hasonlítottam hozzá, csak jeleztem, nagyot változott a világ, nem előnyére. Neked is kellemes estét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.