Rogán Cecília cége attól a két jordániai hotelbefektetőnek az üzlettársától bérel irodát, akikkel a férje még az V. kerület polgármesterként került kapcsolatba. Egy elegáns partira volt hivatalos Rogán Antal és felesége 2012 szeptemberében. A politikus sportos zakót és kigombolt nyakú inget viselt, Rogán Cecília pedig egy gyöngysorral díszített csíkos kardigánt vett fel, amelynek fekete-fehér színeihez passzolt a cipője és a táskája is. A Váci utcai Estilo hotel megnyitójára mentek, amelynek az a két jordán származású üzletember, Sameer Hamdan és Zuhair Awad a tulajdonosa, akik az elmúlt évtizedben az V. kerület egyik legnagyobb hotelbefektetőivé nőtték ki magukat. Rogán a kerület polgármestereként került velük szoros kapcsolatba: eladta nekik a kerület egyik értékes ingatlanát, részt vett több rendezvényükön, és a két üzletember nyilvánosan is elbüszkélkedett azzal, milyen nyitott volt a politikus a kapcsolatépítésre. Ez a viszony a nyilvánosság előtt megmaradt a hivatalosság...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Azt azonban tudnunk kell, hogy ezek az emberek soha nem dolgoztak a versenyszférában. Rogán Antalnak soha nem volt és ma sincs vállalkozása. Rogán Antalnak kizárólag a politikusi fizetése volt és van. Amiből – bármennyire is az átlagbér fölötti – nem futja az ilyen kiadásokra. A fizetése sokszorosát költi el. Ezeknek a luxuskiadásoknak a forrása az, ami érdekes. Amit nem akarunk elhinni, amit nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni. Amivel nem vagyunk hajlandóak szembesülni. Elfogadjuk, de legalábbis lenyeljük a végtelenül pofátlan válaszokat. Rogán sértettségét. Mert a magánélete. Mert mindenki őt támadja. Irigységből. Gyűlöletből. Politikai haszonszerzésből. Hecckampány folyik ellene. Kikéri magának. Feljelent mindenkit. Szánalmas. Annyira szánalmas ez az ember és a többiek. Feleségestől, sajátlábastól, szomszédostól. Mi is szánalmasak vagyunk, mert elhisszük, elfogadjuk, elfordítjuk a fejünket, nyelünk egyet. Mert mit tehetnénk. Semmit. Semmit sem tehetünk. Dögöljünk meg. Ára van mindennek. Jó lenne szembesülni ezzel. Rogán és társai soha nem fognak. A vádlottak padján sem. A feleségeik sem. De mi tegyük meg. Legalább egyszer, ebben a büdös életben."
Perwool
@Eladott Ország: Hihetetlen milyen ügyesen tudnak ezek nősülni! Bár ravaszak a nők is, hiszen mindegyiknek saját nagy vagyona van, míg szegény férje kegyelemkenyéren tengődik. -:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.