Botka László színre lépésével kicsit erősödtek a szocialisták, ám a Fidesz a nyugdíjasokat kivéve minden korcsoportban nagy előnnyel vezet – derül ki a Republikon Intézet kutatásából, amelyet a 24.hu közöl elsőként.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Az a helyzet, hogy orr-bán támogatása csak a közvéleményt NEM IGAZÁN kutatóknál ér el magas helyezést. Baranya-Ormánság tizenhét falujában a 4800 nyugdíjas között csak 14%-os a támogatottsága az orr-bánnak.
Ennyi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Ez nem igaz! OV-t is a kézcsókolgató, félájultan símogató demens nyuggerek tartják hatalomban. Pedig hányszor beléjük rúgott már.
Egy jó részüknek mindent be lehet adni pro és kontra.
Eladott Ország
Egy újabb kétharmados Fidesz­győzelem hazavágja a már így is hazavágott országot. Már nincs sok idő gondolkodni, a nagy arc és a statisztikák (aktuális választói preferenciák) negligálása nem segít ebben.
Hellcat
Jajj a qrbánt is midnig a vén hülyék ugrálják körbe...
dodóka
Ez a faszkalap korosztály akkor is ezt a tapló felcsuti g...it istenítené, ha az kilopná a műfogsort a szájukból. Megérdemlik, ha mondjuk 2019-től azt mondanák nekik, hogy huss a pi...ba, nincs nyugdíj, dögöljetek éhen, vagy tartassátok el magatokat a kölkeitekkel. Lehet, hogy 2022-re már kevésbé lennének lelkesek, meg olyan kézcsókolgatóak, ha addíg ki nem pusztulna a sok gyökér.
dodóka
írom ezt annak dacára, hogy én is ehhez a korosztályhoz tartozom, de inkább a kezemet vágatnám le, minthogy ezekre a szarjankókra szavazzak akár egyszer is...
Perwool
@Klubtag: Ha valaha Orbán kezét bebalzsamoznák, körmenetet lehetne szervezni, a vezér szülinapján, vagy halála napján!-:)
cs.n.
Hülyeség a cím. Akkor az utolsó mondat alapján az is lehetne ennyi erővel, hogy "Csak a nők akarnak Fidesz kormányt" .
Eladott Ország
@dodóka: Már megtehetnék hogy nincs nyugdíj, mert kivették az alkotmányból, csak adható.
nevemnick
Az a helyzet, hogy orr-bán támogatása csak a közvéleményt NEM IGAZÁN kutatóknál ér el magas helyezést. Baranya-Ormánság tizenhét falujában a 4800 nyugdíjas között csak 14%-os a támogatottsága az orr-bánnak.
Ennyi.
Klubtag
@nevemnick: ...egy kis számolás...van kb 2,7 millió nyugdíjas, 14 % támogatja a fideszt (378 ezer) a többi - 2,3 millió mit csinál, azzal is orbánt segíti, ha nem megy el szavazni, a betegség sem mentség, hozassa magához az úrnát meg a szavazócédulákat. Még akkor is el lehetne a segítségükkel kergetni orbánékat, ha csak a fele megy el és ellenük szavaz.
NAGY ERŐ A SZÁMOSSÁG.
Sok lúd, meg a disznó esete (ez utóbbi még plasztikus is)
dr. prédikátor
A nyugdíjasok többsége/ nem a kézcsókolgató seggnyaló/békés öregkort, biztos nyugdíjat akarnak DE A GECI VIKTOR SZOPKIN NÉLKÜL!!!
dodóka
@Ludmilla: te is rájuk szavaztál igaz Édike ?
Ludmilla
mindig az MSZP-re szavaztam,tündérem :-)
Aki Én
Ez egy akkora baromság. Mi az, hogy jobb meg baloldal? Hol van olyan?
Árulja már el végre valaki, hogy például orbánék mi a bánatos f@sztól jobboldaliak? Attól, hogy néha hazaárulóznak egyet?
Nem tök mindegy, hogy milyen kormány van éppen, ha az nem vérgeci, képes egyáltalán kormányozni és nem kizárólag a lopás veszi el minden energiáját?
De az is vicces, és egyben mutatja ennek hitelességét, hogy két hete még azt mondták, a momentum bekerülne a parlamentbe. Most csak 2 %... az több mint 50 % tévedés!!!
De ha már itt tartunk, mi az, hogy fidesz-kdnp?
Rohadt kíváncsi lennék, hogy a kdnpöcsök mire mennének önerőből? Véleményem szerint mérhetetlenek lennének. Ehhez képest mekkora a pofájuk...
De ha úgy mérnénk, hogy dk-együtt-jobbik-lmp-mlp-momentum-mszp-pm-egyéb, akkor mindjárt más lenne a kép.
Ezzel csak azt akarom kérdezni, hogy a kdnp milyen alapon, milyen ,,felhatalmazás" alapján ugat itt bárkinek is? Hogy mernek ezek ,,törpe pártokról" beszélni?
eszegfu
Nem értek egyet @dodóka-val, mert nem a nyugdijasok korosztálya "faszkalap"! A számok szerint 2,7 mill. a nyugdijas, u.akkor 2014-ben 2,4 mill. körüli volt a Fideszre szavazók száma (és ha minden második 64 éven felüli MSZP kormányt akar), akkor bizony a fideszes többség a fiatalabbak közül kerül ki! Elhiszem, hogy dühös vagy a nyugdijasokra, akik "imádják" O.V-t -- de nem gondolom, hogy a "dögöljenek éhen" megoldás lenne -- viszont azt is látnod kell, hogy ezek az emberek szinte "kisérik" mindenhova, tehát nem a széles nyugdijas réteget képviselik.
bencemacska
@Perwool: március 29, 15:36
Ha valaki idehozza én vállalom a balzsamozást!-:))))
bencemacska
@Eladott Ország: március 29, 15:52
Nem teheti meg MA, csak 2018-ban, a szavazáskor még szüksége van rájuk!
bencemacska
@Aki Én: ma,11:55
Azért nincs jobb és baloldal, mert OV - mint szélkakas - olyan gyorsan forog, hogy nem tudod megállapítani az irányát4
Az elveit meg említeni sem érdemes, mert azok sohasem voltak!
Szókrakész
Nem a nyugdíjasok, hanem az agymosott idióták akarják újra a már levitézlett tolvaj baloldalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.