Az MSZP szerint amikor a Fidesz Botka László szegedi polgármestert támadja, akkor nem a dolgozó embereket félti, hanem a saját összelopott milliárdjait. Az ellenzéki párt ezt arra reagálva közölte szerdán, hogy Németh Szilárd, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatón azt mondta, Botka Lászlóról is kiderült, hogy a milliárdosok táborához tartozik, mert Facebook-oldala szerint a politikus az elmúlt időszakban több tízmillió forintot költhetett luxusnyaralásokra, például a Maldív-szigeteken, Zanzibáron és a Vörös-tengernél járt. Az MSZP reagálásában azt írta, az a Németh Szilárd vagdalkozik, akinek a pártja szerint havi nettó egymillió forint nem számít kirívó jövedelemnek. Hozzátették: Botka László saját pénzéből fizeti a nyaralásait, és azért dolgozik, hogy ezt mindenki megtehesse, a Fidesz viszont azon dolgozik, hogy még többet lophasson. A párt közleményben Botka László luxusadós javaslatával kapcsolatban megemlítette, hogy a gazdagokat védő Fidesz "kétségbeesetten...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
@coni: Gémesi pártját kifelejtettem, összefogás/előválasztás nélkül nem biztos, hogy nekik is meglesz az 5%. Pedig ők egész biztosan betartanák az ígéretüket és a vagyonosodási vizsgálatot egyik érintett sem kerülhetné el mert jogilag kivitelezhető lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@coni: 19.55
Nem vitatva Gémesiék szavahihetőségét, azért jelzem, hogy a politikusok vagyonbevallásával kapcsolatban az LMP is letett egy egészen jó javaslatot, amit ők is megvalósítanának, hiszen ők is egy szavahihető társaság!
Béla333
@coni: 19.51
Akkor ki veri szét az ellenzéket?
Botka, mert nem akar Gyurcsánnyal?
Gyurcsány, mert nem akar Fodorral?
Juhász Péter, mert nem akar sem az MSZP-vel, sem Gyurcsányékkal?
Az LMP vagy a Momentum, mert nem akarnak senkivel?

Szerintem most fontosabb hogy neked, nekem mi lenne a jó, hogyan lehet egy élhetőbb országunk, a ki kivel, hogyan kérdése még vagy egy fél évig ráérne!
coni
@Béla333: Az LMP 7 éve van a parlamentben minden eredmény nélkül. Csak azok a pártok érhetnek el eredményt amelyek hajlandók másokkal összefogni. Szerintem az LMP be se jut a parlamentbe. Csak a Fidesz, MSZP, Jobbik, Momentum. Ennyi elég is a Fidesznek, hogy úgy nézzen ki mintha többpárt rendszer lenne.
Meg kéne értened, hogyha Gyurcsányt félretolják ezzel 400e szavazatot veszít a demokratikus ellenzék. Az emberek nem a DK-hoz, hanem a Gyurcsányhoz ragaszkodnak. A Fidesz 2.5M szavazóihoz képest ez nagy veszteség lenne.
Persze az LMP úgy se szeretne kormányváltást, csak néhány ellenzéki helyet a parlamentbe ahol molinózhatnak.
Béla333
@coni: 09.10
Hogy ki és mennyien szavaznak a DK-ra az nem különösebben érdekel, majd lejátszák azzal a párttal, aki hajlandó velük szövetkezni.
A tegnapi kövéleménykutatási adat szerint max. 1% különbség van az LMP és a DK között, így ha 400 ezer szavazót vízionálsz a DK-nak, akkor szerintem az LMP bejutása a Parlamentbe - saját erőből is - meglesz.. A DK-nak ez még egyszer sem sikerült!
Ha meg igazi változást akarnak a választók, nem csak amolyan bohóckodást, ami 1994 óta az MSZP és a Fidesz között volt, akkor meg még komolyabb támogatásuk is lesz!
coni
@Béla333: "akkor meg még komolyabb támogatásuk is lesz"
A 2014-es választások előtt is ezt mondtad és ők is erre számítottak, hogy "jobb híján" több szavazatot kapnak mint a valódi támogatottságuk. De 2%-ot csökkent a támogatottságuk. Ha folytatódik ez a tendencia akkor 2018-ban már nem lesznek bent.
A DK egy tömegpárt, az LMP egy zöldpárt. Más a szavazóbázisa. Én a nagyon unalmas politikusokban bízom (Bajnai, Bokros, Gémesi, Szigetvári) de a tömegnek szónok kell. Ebben Gyurcsány a jobb. És persze Orbán...
Béla333
@coni: 11.29
Ne hülyíts már itt mindenkit!
Hol tömegpárt a DK? Ki mondta ezt neked? Sokkal inkább egy Gyurcsány imádatra épülő szekta szerintem! Gyurcsány fanatikusok klubja. Közük nincs az ország valós problémáihoz!
Az LMP egy zöldpárti alapon épülő, de éppen a speciális magyar viszonyok miatt cseppet sem rétegpárt! Van értelmes elképzelése az összes jelenlegi hazai problémára.
A tendenciával kapcsolatos fejtegetésed is úgy hülyeség ahogy van. Hónapról hónapra változhat egy párt támogatottsága, nemhogy 4 évente.
Kár is erről többet filózni, majd kiderül 2018-ban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.